IKT og Tech

DeWired
23.02.2021 kl 23:53 14461

Det er første gang det skjer i lille Norge, og ikke minst er det første gang det skjer innen e-læring. Å bygge en plattform som gir brukerne tilgang på enormt arsenal av digitale verktøy som gjør læring spennende, utfordrende, engasjerende og morsom. Jeg har jobbet med IT, i skoleverket, i godt over ti år og har ikke sett noe som kan sammenlignes med det Kahoot er i ferd med å skape, og jeg ser at potensialet og mulighetene omtrent er uendelige.

Hva om denne plattformen blir en del av "standarden", fra de første skoleårene til man er ferdig ved universitet? Kanskje kan man ha en brukerprofil som følger enn gjennom en lang utdanning og forbi, inkludert historikk og alt som kan følge med? Plutselig blir det nesten uhørt å ikke bruke Kahoot, nesten som å ikke ha en epostadresse. Uansett, så vil Kahoot være de første som gjør dette - og sannsynligvis bli like dominerende som de andre IT-gigantene. Om ikke noen, for eks. Microsoft eller Google, skulle finne ut at de vil ha hele denne kaken for seg selv.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.