Grønne aksjer

Nanoq
16.03.2021 kl 18:07 5371

En god og opplysende melding fra BASF Nordic / Baltic.

"Miljøministeriets anerkendelse af denne genanvendelsesteknologi er et vigtigt gennembrud – ikke kun for os og vores partner Quantafuel, men for kemisk genanvendelse generelt."

"Anerkendelsen af pyrolyse-metoden som genanvendelsesteknologi for det blandede plast, der i øjeblikket bliver sendt til forbrænding, er et gennembrud for dansk greentech."

Metoden sparer 50% CO2 sammenlignet med forbrænding, ifølge en Life Cycle Assessment (LCA) undersøgelse bestilt af BASF. Flere danske kommuner sender allerede deres plastaffald til pyrolyseanlægget hos BASFs partner Quantafuel i Skive, Danmark.


Nå venter vi aksjonærer først og fremst på en melding om grønt lys for etablering av nye fabrikker sammen med bl.a. BASF, VITOL og LEGO/Kirkbi, for når det blir meldt, så betyr det at den siste godkjennelseseksamen for fabrikken i Skive er bestått. Og det kan skje før Skive-fabrikken er oppe å kjøre 100% / 24-7, noe Bøhn har nevnt kort tidligere i år. Det vil jo så bety starten på et nytt stort industrieventyr.

Når det skjer, så kommer vi fort til å si farvel til aksjekurser under 100 kr.


PS.: Link til BASF-melding:

PRESSEMEDDELELSE - 16 MARTS 2021 10:03

Gennembrud for kemisk genanvendelse af plastaffald i Danmark

https://www.mynewsdesk.com/dk/basf/pressreleases/gennembrud-for-kemisk-genanvendelse-af-plastaffald-i-danmark-3081685
Redigert 16.03.2021 kl 19:48

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.