Sjømat ‑ fiskeri og oppdrett

marked1
MAS 22.06.2021 kl 14:34 3613

Måsøval AS (MAS) ble notert på Euronext Growth 17. juni i år. 75% av de ansatte i Måsøval kjøpte aksjer i selskapet ved børsnoteringen.

Følgende står å lese på selskapets hjemmeside:
"Made by Nature
Naturen utenfor Frøya lager den aller beste laksen. Vi i Måsøval hjelper bare til. Siden 1973 har vi spilt på lag med de ville naturkreftene på norskekysten. Sammen produserer vi en fantastisk råvare, og hver eneste uke sender vi 2 millioner måltid ut i verden."

https://www.masoval.no/artikler/selskapspresentasjon-i-sammenheng-med-notering-ved-euronext-growth-oslo

SpareBank 1 Markets, DNB Markets og Carnegie var tilretteleggere ved noteringen, og alle disse eier aksjer i MAS. Som tilretteleggere må de følgelig vente en liten stund med å komme med kjøpsanbefalinger og høye kursmål, men det kommer. Aksjen har steget solid fra noteringen, noe som viser god kjøpsinteresse blant investorene.

Marginene i sjømat er gode. Denne kan bli den neste sjømataksjen ut på Oslo Børs som dobler seg flere ganger. I første omgang kan vi se 100 kroner allerede i år.

https://www.masoval.no/
Redigert 22.06.2021 kl 14:44

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.