Farma

Kongen
19.02.2019 kl 12:31 4801

Er ikke vits å prøve engang sjerkyll.
Korsar er her kun for å trolle, det beviser han gang på gang. Selv om han prøver så godt han kan å kamuflere det med annet ræl som han klarer å lire ut av seg.
Han har gått glipp av alle oppturer i nano beviselig i gamle tråder her, da han "selger" liksom aksjene dagen i forkant eller hevder han ikke er inne. Som dagene etter st costa gikk f.eks og han hevdet at børsmeldingen som kom i tillegg til det var dårlig. Han gaulet kvelden før om at folk måtte selge ved åpning og dette var helt katastrofe. Dagen etter gikk aksjen opp typ 15% og de påfølgene dagene gikk den totalt opp 35% eller noe. Den gang beviste Korsar for de fleste her inne at han kun er en som har lagt nano aksjen for hat. Medt sannsynlig pga stort tap selv. Som da han kjøpte på topp og satt med hele veien ned til 80-90 tallet før han solgte med tap etter lugano. Litt etter dette ble han bannet fra det gamle forumet for å holde slik han nå får gjøre på dette nye forumet. Alt står her svart på hvitt, så får det bli opp til korsar å renvaske seg hvis dette ikke stemmer. Lykke til.
Redigert 21.01.2021 kl 05:13

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.