Olje og energi

Anywhere
26.11.2021 kl 16:06 2886

Vi har problematisert det samme begge to, Omans. Det er selvsagt ikke 1:1 på aksjeprising i DNO og oljepris, men det skyldes generelt at DNO er foreløpig priset på langt lavere multipler enn de fleste sammenlignbare.
I forhold til korrelasjon med oljepris siste tid, så kan man kanskje erkjenne at noe er det, men beta er vesensforskjellig og ikke med like utslag på opp og nedsiden heller... Men man kan merke seg at hver gang oljeprisen har vært på 76 året (juli og sept) så har DNO ligget rundt 10-10.50 der den nå er i dag også, så noen pivot har man...
Nå er det et spørsmål hvor lenge markedet rir denne runden med virusfrykt - som kommer på toppen av smittetopper og nye dødsfallstopper, så pandemien er i beste velgående. Likevel er de grunnleggende prisdrivende innsatsfaktorer svært høye, det er mangel på mye, og nye fraktstopp og nedstengninger påfyrer nye mangler, så her kommer rekylen nok en gang på andre siden. Jeg ligger foreløpig med kjøp DNO på veien ned mot 10 dagers MA på 10. Den brøt under 50-dagers støtte, men har sjelden gått veldig mye lenger under enn det vi nå ser. Det kan strekkes til maks 10, men da er avviket stort, og det kan fort bli en frisk rekyl.
Redigert 26.11.2021 kl 16:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.