Valuta og krypto

UberMath
06.01.2022 kl 00:21 2798

Har ikke peiling på hva du rølper om. Men jeg tror du hadde skrevet mer fornuftig om du hadde latt sinnet ditt roe seg før du tok i tastaturet.

Harmonychain har et datasenter i Halden (Børsmeldt). Hvor langt de har kommet i oppskalering er ikke meldt. De miner energi effektive coins. Du trenger ikke ironisere det. Marketcap til Litecoin og Dogecoin er adskillig høyere enn Filecoin.

Harmonychain har en mining pool (Børsmeldt). hvor langt de har kommet i oppskalering er ikke meldt men de er beta (børsmeldt). DLTX har ikke noe lignende, de operer solo på primitivt vis.

Harmonychain har et chip design booket for Wafer produksjon mid March. Hva yield er blir spennende å se. Men dersom høy yield så selger disse ASICs uproblematisk for en meget høy pris.

Alle punktene jeg nevnte her kan gi Harmonychain positivt resultat innen 6 - 9 mnd. Har du ikke troa så bare la det være. Men andre kan ha troa. DLTX skal ikke doble seg mens Bitcoin er såpass mye ned. Vær fornuftig selv om du elsker DLTX.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.