IKT og Tech

alex70
11.01.2022 kl 01:51 886

Det ser ut som den siste meldingen der nye styremedlem ble melt idag er tegn på at selskapet ser på en USA satsing i nær framtid. Personen har en stor nettverk og det ser ut som Huddlestock vil utnytte den nettverket personen har til å etablere og utvide sine tjenester i USA også.

Ramtin Matin går inn i styret i Huddlestock Fintech AS, offisielt gjeldende fra selskapets neste generalforsamling.

Ramtin Matin er leder for innovasjon i Sparebank 1 SR-Bank. Matin har de siste fire årene bidratt til konsernets arbeid med konkurranseposisjonering, forretningsutvikling og innovasjon, inkludert bankenes tidlige bruk av kunstig intelligens-verktøy for å forbedre kundeopplevelsen og innføringen av en roboadvisor for å håndtere henvendelser for Sparebank 1 SR -Bankens Kundeservice. Han har hatt en aktiv rolle i SR-Banks Venture Fund Finstart Nordic og fungert som administrerende direktør i et av fondets investeringsselskaper med fokus på kunstig intelligens.

Matin er en fast foredragsholder om desentralisert finans, kunstig intelligens og blokkjede, og har publisert flere artikler om fremtidens finans. Gjennom sin utmerkede karriere har han jobbet i ulike lederroller innen strategi, teknologi og forretningsutvikling. I sin siste rolle i det amerikanske programvareanalyseselskapet SAS Institute ledet Matin regionkontoret for Vestlandet. Tidligere roller inkluderer ledelsesrådgivning hos PWC og Senior Solutions Architect for SAS Institute i Norge og Danmark. Han tok sin Executive MBA fra Copenhagen Business School.

"Vi er glade for å ha Ramtin Matin med i Huddlestocks styre. Hans betydelige erfaring og forståelse av viktigheten av teknologiinnovasjon og innebygde finansieringsløsninger i den voksende plattformøkonomien, samt praktisk erfaring fra forretnings- og kundeinformasjon som Senior Solutions Architect hos SAS Institute, det amerikanske analytiske programvareselskapet, vil bringe uvurderlig strategisk og teknisk innsikt til Huddlestocks styre. Hans eksepsjonelle erfaring fra teknologiinnovasjon og programvarestrategi vil hjelpe til med å styre gruppen når vi utvider vårt teknologitilbud og profesjonelle forretningstjenester utenfor våre kjernemarkeder i Tyskland og Norden i de kommende årene, sier Øyvind Hovland, styreleder i Huddlestock Fintech Group.

Denne informasjonen er informasjonspliktig i henhold til verdipapirhandelloven § 5-12.
Redigert 11.01.2022 kl 02:01

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.