IKT og Tech

SirJohnny
5PG 28.03.2022 kl 13:17 9481

I dag meldes avtale med Netflix, kursen er opp knapt 10% og har en mcap på 140 millioner. Må da være børsens mest undervurderte og underanalysert selskap? Her mener jeg at markedet virkelig sover i timen og ikke har fått med seg meldingen, kursen kunne lett steget 50%+ på denne.

Her er det kommunisert flere avtaler som kan komme når som helst, våkner markedet snart?

Merk også de forskjellige MilestoneWarrants som tilsvarer en median kurs på over 4kr - med andre ord, her må det komme mye snacks..

Det har vært et vakuum på OSE etter selskaper i denne bransjen etter Funcom ble oppkjøpt og 5PG er klar til å ta over tronen.

Selskapet har en latterlig mcap på 140 mill og traderne kan virkelig kjøre et selskap med en så lav mcap, de neste ukene blir ekstremt spennende. Metaverse er det nye store og her kan 5PG dumpe rett opp i dette.

Jeg eier aksjer i selskaper og hver enkelt må lese seg opp selv, dette er ikke en anbefaling til å kjøpe, men en anbefaling til å lese seg opp.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.