Grønne aksjer

Molbre
05.04.2022 kl 12:14 3909

Nå har jo BCS litt større eiere med mer innflytelse enn Softox ,men skjønner hva du mener. Jeg tror heller ikke det er lenge til JBS blir byttet ut med en mer erfaren leder, noe som vil hjelpe godt på kursen! Da kan JBS fokusere på det tekniske som han virker veldig god på! Han har hverken tyngden eller tiltroen for øyeblikket i markedet etter mange sleivete kommentarer, hvis folk hadde hatt tro på det møte med Inabata som skal være nå i April så hadde ikke kursen lagt der den ligger nå, med eller uten robotene som mange mener styrer kursen nå!

En skulle jo tro at sånn som råvaretilgangen er nå, og kommer til å bli fremover så skulle vel det ha fremskyndet avtaler for BCS ikke at det drøyer ut i tid. Kan de inngå avtale med Inabata så kan de vel inngå med andre og om de er interessert, skjønner ikke helt logikken her til enkelte at de ikke kan selge noe før fabrikken er bygd. Så på meg sånn som det virker nå, så er det ikke at det er BCS som holder igjen men at de rett og slett ikke har fått kundene til å skrive kontrakter ikke en av 400 i tallet!
Redigert 05.04.2022 kl 12:28

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.