Shipping

The golden 1
02.06.2022 kl 00:06 6168


Det lukter en god dag i morgen!

Arctic Securities øker kursmål på tankaksjer
14 timer siden · E24/Infront TDN Direkt
Arctic Securities ser en syklisk bedring i tankmarkedet og meglerhuset oppjusterer derfor sine estimater over hele linja. Meglerhuset oppjusterer som følge av dette kursmål på en rekke aksjer i tankmarkedet.
Det fremgår av en oppdatering fra meglerhuset onsdag.
Meglerhuset oppjusterer kursmålet på Frontline til 115 kroner pr aksje fra tidligere 80 kroner pr aksje og opprettholder en kjøpsanbefaling.
Meglerhuset oppjusterer også kursmålet på Hafnia til 45 kroner pr aksje, fra 22 kroner, og opprettholder kjøpsanbefalingen.
Hunter Group får et nytt kursmål på 3,90 kroner, fra tidligere 3,40 kroner pr aksje, og opprettholder en kjøpsanbefaling.
Kursmålet på Euronav oppjusteres til 14,5 dollar pr aksje, fra 11,0, og en kjøpsanbefaling opprettholdes.
– Selv om VLCC-er (de største tankskipene) henger etter, har tankmarkedet endelig snudd: «clean-ratene» har steget og mindre råoljestørrelser mer enn dekker «cash breakeven-nivåer» og verdier er fortsatt på vei oppover. Volumene bør fortsette å forbedres ettersom oljetilbudet øker, og med en lav ordrebok, tror vi at dette er det tidlige stadiet av en syklisk bedring», skriver meglerhuset.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.