Sjømat ‑ fiskeri og oppdrett

Bennyfyfasan
09.06.2022 kl 09:02 1595

milk skrev Innlegget er slettet
Gå tilbake i din egen historikk å se. Du tippet slakt av selskapet så sent som april 2021 (Det samme som om verdiene stort sett er tapt for oss småaksjonærer). Da så de investorene som har peiling på næringa at GSF var det beste caset for å tjene mye på kort sikt. Du anbefalte mot å investere i GSF - hardnakket. Du tok feil, det viser historien. Det var til og med ett bedre case enn NTS som ble oppkjøpt og hvor det var en budrunde som blåste opp verdiene. Du så ikke lenger enn Carnegie som er blitt helt stille. Du glimret med ditt fravær i GSF trådene som du var så aktiv i når kursen var nede....det viser hva du er laget av.

Du bruker den andre profilen din til å dra meg inn gang på gang.

milk
15.04.2021 kl 18:52
4966
Veldig så mye du vet Benny" Det vil ta år før GSF greier å hente seg inn.. Jeg "tipper" på at det blir slakt av hele selskapet... Ingen vil fusjonere eller konsolidere med et selskap som er vanskjøttet til de grader. Vi får se hva kreditorene sier i September når de rentebetingende gjeldsbrevene skal etterfris. Jeg tror det blir stygt. I kjølvannet av det som skjer nå, så vil mange rømme skuta. Det gjør ikke situasjonen bedre . Kanskje Røkke griper etter "storpængboka" å kjøper hele kostebinderiet ... :-D

---------------------------

Ikke kritiser meg for å være opptatt av deg. Du drar meg inn med din andre profil - derfor er vi i denne diskusjonen her. Samme mønster som tidligere. Du igler opp, jeg svarer - du klager.

mofs
06.06.2022 kl 23:09
408
Du er i slag i dag Milk. På aggregert nivå utgjør utbytte 80-90 % av avkastningen sett i et lengre perspektiv. Det viser seg også at det å investere i dividende-vekst slår det å investere i selskaper med høye men stagnerende dividender med god margin. Dette er naturlig; for på den måten kan du fange flere out-perform faktorer som value, vekst og størrelse. Jeg husker at jeg som ung mann leste et paper om dividende investering fra velrenomerte Tweedy Browne and partners Den er kortfattet og en nytelse å lese. Paperet gir deg svar på alt du lurer, og hvis flere investorer hadde lest dette, så ville flere blitt like rik som deg Milk - the SUV driver. Hva sier Benny? - Han som mener at kortsiktig volatitlitet er den eneste måten å tjene penger på i markedet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.