Grønne aksjer

hatitchi
09.06.2022 kl 23:38 2313

Tror du at kursen kommer til å reagere positivt om du spammer ned en tråd om QFUEL på Hegnar Online med gamle artikler? Ballen er på selskapet og ledelsen sin banehalvdel. Selskapet/vi fikk en gavepakke ved at det var mulig å plassere en emisjon på kurs 70 kr. Omtrent ett år tidligere var selskapet nesten konkurs, og BASF kom inn på 14-tallet. Siden den tid har selskapet gjort fremskritt, men ikke i nærheten av å forsvare en kurs over 50 kr.

Ta et skritt tilbake, se hvordan andre aktiva har gjort det i samme periode, og slå deg til ro med at markedet alltid har rett. Markedet hater usikkerhet, og der er vel ikke Quantafuel den beste.

Så klart satser BASF på kjemisk resirkulering av kasser, da de er verdens største produsent av kjemiske produkter?
Hva blir det neste? Gilde lanserer soyamelk og labkjøtt?

Finansmedier har siden utbruddet av krigen i Ukraina omtalt russiske oligarker sine eiendeler i den vestlige verden, deriblant Mikhail Fridman sitt oljeselskap som opererer på norsk sokkel. Selskapet heter Wintershall DEA, og BASF kontrollerer 67 % av aksjene i selskapet. Hva har de å tjene på at fiskere/oppdrettere kan bruke samme kassen flere ganger?

Btw: En fiskekasse består av 98 % luft, ikke rart Eldar Sætre fattet interesse i Vartdal Plast!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.