Offshore

syvert1
22.06.2022 kl 12:12 1194

Det er aksjonærene som eier Dof og det kreves 2/3 flertall for å vedta avtalen. Eierne består for det meste av private aksjonærer 68% som alle vil bli betydelig utvannet og ikke minst bli fratatt oppsiden i aksjen. Vi vet ratene nå er høyere en 2014, Dof vil klare å betale avdrag og renter på lånene. Ingen vil forstå hvorfor Dof skal konvertere store mengder lån i dagens situasjon når betalingsevnen til Dof asa lån/ebitda er det dobbelte av hva Solstad har og de har ikke meldt et slikt behov men ser positivt på det hele.
Dette må Dof bevise retten om at er nødvendig og det skjer på en måte som i dagens marked ikke vil gi eierne en unødig stor del av konsekvensene gitt dagens marked. De må også ta inn i beregningen at Dof har ca. 10 mrd som skal tilbakeskrives i impairment. Dof er ikke Seadrill, PRS der flertallet av eierne var instutionelle investorer, banker.
En hver må vurdere om en vil stemme for eller mot dette forslaget som innebærer at verdiene blir betydelig mindre verdt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.