Energi

Mc_Herreington
26.06.2022 kl 19:22 42385

Hadde forventet 20-30% oppgang på denne nyheten før jeg så på morgenen hva de måtte ned på i pris for å tiltrekke investorer.
Veldig fornøyd med caset og opprettelsen av et datterselskap, veldig skeptisk til gjennomføringen siden de måtte såpass ned i pris.
Føler det er litt symptomatisk for shelf og at ledelsen de siste 3 årene har utelukkende tatt beslutninger med hensyn til selskapet og i mindre grad aksjonærer. Jeg tolker det som at kineserne er langsiktige eiere som i veldig liten grad ser på kursutvikling. Har man et langt perspektiv vil dette være meget positivt.

Har ikke funnet ut om alle noble riggene er sertifisert for Nordsjøen ? Om de er det kan nok også opprettelsen av et datterselskap med nordsjørigger være en mulighet for senere videresalg med en saftig gevinst. Er jo litt utypisk for et selskap som shelf som har ekspertisen og kontaktene i Asia og starte opp i Nordsjøen når det er så voksende etterspørsel i kjerneområdet

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.