Grønne aksjer

drapper12
04.07.2022 kl 10:23 16481

Men da driver jo May å direkte lyver til oss på Q1. Hvorfor gir han oss dato for gjenåpning og sier at de ikke er i dialog med verken SIla eller G14, fordi de prioriterer Hanwha og har allerede fått et tilbud på 100% off-take. Videre sier han at han skal holde markedet oppdatert.

Da burde han ha sagt at de er i sluttfasen av forhandlingene. Fra mays dialog virket det som om de ikke snakker med verken SIla eller G14 og at de valgte å lokalisere seg der uten å høre med REC først. Men nå begynner de plutselig å forhandle, etter å ha sagt at Hanwha tar hele kapasiteten? Sila trenger ikke noe særlig med silangass før 2025. Hva da 6-7% av recs kapasitet til 2024? Det er jo ingenting.

er ikke her for å kvalme. er bare drittlei av amatør ledelse som ikke lever opp til forventninger. vi skulle få gjenåpnings info i fjor, de bare ignorerte det. sa ingenting. Vi skule få vite mer om Yulin, absolutt nada. Bare nedskrevet til null. jeg synes det er jævlig viktig at vi stiller ledelsen til ansvar.

ja alle vet om potensialet her om noen år. det er ikke det noen diskuterer. men er en grunn til at markedet priser denne til 15kr. null tillit! Hvorfor kjøper ikke flere av de store aktørene? Er ikke dette penger på gata for dem? venting til 2023 og 2024 er jo ingenting for å få en dobling over sikt. fordi de vet ikke om de skal stole på ordene til disse amatørene.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.