Grønne aksjer

Slettet bruker
22.07.2022 kl 17:04 7390

Bare det at du bruker så til de grader mye tid og ressurser på rollen som svovelpredikanten fra helvete på rec trådene, og gud vite hvilken agenda du har, om noen, så tenker jeg at dette i seg selv totalt diskvalifiserer dine innlegg og meninger. Du minner meg om mange klimaskeptikere som er eksperter på å snakke om deler av en større helhet og sannhet, for så å gi uttrykk for at fragmentet representerer helheten og hele sannheten. På den måten kan jo alle få rett i alt hele tiden og mange lar seg dessverre forføre til å tro på slike kvakksalvere.

Det er kun ett spørsmål for meg i rec-sammenheng. Tid! Hvor lang TID tar det før dette manifisteres i et moderne industrieventyr. Man har teknologien, erfaringen, riktige samarbeidspartnere, MEN, viktigst, klimakrisen er iferd med å akselerere, det ser ut til å gå raskere med global oppvarming enn mange forskere har antatt de siste 20-30 årene, samtidig som globale kriser senker farten i utslippsreduksjonene, glem pandemi og krig, klimakrisen er 1 000 ganger mer alvårlig for verdens fremtidige ve og vel, og det er ingen vei tilbake. Dog, vi kan bremse de kollosale, negative effektene, og snart vil verdens politikere legge til rette i laaangt større grad enn frem til nå for et reelt grønt skifte... og det er der blant annet Rec dukker om som en viktig global player. Så igjen, det er ikke snakk om OM det går bra, men heller NÅR det starter å ta av og HVOR STORT dette skal bli. Jeg har tålmodighet og tid i massevis, og det er akkurat det som skal til for å høste betydelige gevinster i fremtiden. God helg!
Redigert 22.07.2022 kl 22:07

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.