Grønne aksjer

Intravenøsiu
23.07.2022 kl 00:21 5754

For å understreke Nemi`s historikk, sitat:

"nemi's
24.07.2020 kl 16:12
4590
Du er nok ute av det. Leydenjar produserer Si-anodene selv i dagens pilotanlegg. Som Enevate har gjort. Nei, det trengs ikke 6-8N granuler fra et FBR-anlegg til 15-20MRD. Her ser du hvordan porøse Si-anoder fremstilles, i en ombygd garasje. Resultat som formfaktor er avgjørende, de utvikles og gror frem fra Si-kjerner.

https://leyden-jar.com/technology/

Så klart har silangass allerede tapt dette kappløpet. Silangass er eksplosiv, og dyr å frakte. Grønne EV-batterier er det som gjelder. Silangass og batterier kommer aldri forbi gratis-lunsj-og-teste-stadiet. Verden har overskudd av Si, også som avfallsprodukt fra solar polysil produksjon.

Gigafabrikker bygges til nå fremstilling av (også) Si-anoder. 15 er planlagt i Europa. Så har du aldri spurt deg hvorfor REC's porøse FBR-granuler av solar kvalitet ikke blir foretrukket? Svaret er at de trengs ikke. Det er et faktum. TT sier jo det."
Group 14 hentet nylig 4 milliarder, SIla nanotech 6 milliarder, begge benytter silangass som innsatsfaktor, trenger man si noe mer?

Redigert 23.07.2022 kl 00:26

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.