Sjømat ‑ fiskeri og oppdrett

Turtleman
17.08.2022 kl 14:40 571

Blir spennende å følge selskapet. Tror også det kommer gode nyheter uten at det nødvendigvis er kursdrivende. Her sitter alle og venter på flere konsesjoner/lokaliteter og at selskapet må hente inn mer penger. Ser at selskapet er dårlig til å oppdatere og holde investorene informert. Det står fremdeles at deres max MTB er 3.900. Denne er nå 6.100 etter at de fikk utvidelse på sitt eksisterende anlegg. Får selskapet en ny lokalitet ila året så ligger de foran skjema til å nå 12.000 i 2025. Minner om at Sparebank 1 analysen la til grunn 8.000 tonn og pris på 44,- for rund fisk og et kurs(mål) på 11.50. Regner med at de allerede får langt over 44,- per kg.
Kanskje akkurat pga at selskapet er helelendige på kommunikasjon og det å synliggjøre underliggende selskapsverdier ovenfor investorer at man skal kjøpe aksjen enn å dumpe den (har vært på nippet et par ganger). Kanskje de bedrer seg på ovennevnte i neste rapportering fk fredag. Men holder ikke pusten akkurat ;-)
Dette selskapet er en stor tålmodighetsprøve!!!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.