Farma

12Fire
20.08.2022 kl 11:15 6391

Bra presentasjon, presis, fullstendig. Både oppside og nedside er omtalt, samt bompy road. Bra!

Artig at den kom på dansk, da jeg ikke ser hvordan den kom på radaren der nede. Styremedlem Bo Petersson er dansk, for ikke å nevne Novo Nordisk. Men, hvordan kom den på radaren til en dansk kapitalforvalter...ser ut som forvalter kjører 3 emisjoner for kunder pr måned. Nyhetsbrev omtaler stort sett nye, og eksisterende emisjoner - en track record. Fremstår som fraværende med anbefalinger på ikke-kunder.

Kapital Partner administrer KPNGX Indeks, som 900 selskap notert i det nordiske markedet, og ser ut til å sette fokus på IPO i det segmentet. De rapporterer også på sine siste 20 IPOs.

Kompetanseprofilen til ledelsen oppsummeres greit i CV til Søren Møller: "Sector Head, Healthcare i Handelsbanken Corporate Finance", Søren Møller har bl.a. bistået med børsnotering af TopoTarget, Nycomed og Biovitrum.". https://kapitalpartner.dk/soeren-moeller/

Det ligger på listen at dersom oppsiden i dette spiller seg ut, er det fornuftig å ta en finansiell de-risk. En emisjon, vil kunne gi økt trykk og tyngde inn i markedet for raskere avklaringer med lavere risiko. I så måte, helt riktig profil på dette Kapital Partner - de treffer segment og et større marked for investorer, bedre.

Selv om dette er en non-event, så har noen flagget at de har sett selskapet på en radar. Kult. Resten er spekulasjon.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.