Farma

JosefK
AZT 26.08.2022 kl 11:57 5794


Triggere fram mot Q1:

1. Oppkjøp
Skriften har stått på veggen en stund og nå er jeg sikker på det kommer. Jethro virket faktisk sliten da han innrømmet å bruke mesteparten av tiden på prosjektet. Det står klart og tydelig at oppkjøpet blir mot biomanufacturing segmentet. Kan det tankes RNA therapeutics? En besnærende tanke siden det er et uttalt mål å dreie inn på det området.

2. Organisk vekst
Revers transkriptase og TAQ polymerase er antakelig gresk for de fleste. Men dette er to ensymer som brukes innen PCR. Disse to ensymene vil komplettere tilbudet innen PCR. Det kan komme andre overraskelser også.

3. Sharelab
Jeg synes dette er noe av det mest spennende som skjer i AZT. Og jeg håper de publiserer noe etter hvert. Applikasjons utvikling kan virke som kjedelig, men jeg kan tenke meg at innsalg vil bli forferdelig mye enklere med støtte til implementering.

4. Apekopper
Nylig anerkjent som epidemi også i Norge. Det blir nok ikke like stor cash-ku som covid, men noe blir det nok. Ellers kommer Tools salget å gå opp når influensa sesongen er i gang.

5. Sigma aldrich (90% sikkert)
White-label kunden driver og karaktriserer og klargjør AZT produkter for distribusjon. Dette kan det bli betydelige summer av etter hvert. Jeg regner med det begynner å veie inn nå.


Noen som kommer på mer?
Redigert 26.08.2022 kl 12:00

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.