Farma

Merlin
17.09.2022 kl 21:42 5160

"Man kan selvsagt være sur på de som hausser, men de har faktisk i stor grad forholdt seg til det selskapet har meldt og på bakgrunn av det blitt optimistiske."

Jeg er fortsatt aksjonær, øker på lave kurser, og har tidligere nøye forklart bakgrunnen for min deltagelse, først med erfaringene i Algeta, så i noe som så ut som en tilsvarende suksess.

Jeg forstår nå grunnen til at Betalutin gikk fra å være "extremely encouraging" til ikke å kunne få accelerated approval og med såpass dårlige, (dog virksomme) resultater at FDA ikke ga AA.

Vi har øyensynlig fått fasiten: Gruppe A og gruppe B, hhv før og etter de nye inklusjonskriteriene med stamcellepasienter. Svært lovende i gruppe A, rel. dårlige i gruppe B.

Lars Nieba mener Archer-1, i combo CD20/CD37 med enten Betalutin eller Humalutin + Rituximab er veien å gå og kan brukes med ekstremt god virkning på pasienter i den tidligere gruppe A.

Dette har selvfølgelig en svært høy verdi! Både for Bayer og andre BP.

Men kommer norske småinvestorer og Folketrygdfondet til å finansiere dette? De norske rammebetingelsene, med løpende formuesskatt i årevis og verdivurdering på alt for høyt nivå gjør det slitsomt. Takk til norske politikere!

Likevel, jeg blir med på en stor emisjon, der Archer-1 med Humalutin gis midler til å kjøres frem til godkjennelse. Samtidig som ikke den øvrige forskningen slippes. Rocambole var ikke død.

Jeg forutsetter at det kommer en forskningsmessig evaluering av gruppe B og årsaksforholdene for at resultatene stupte i gruppe B i forhold til gruppe A.

Det er fortsatt en mengde pasienter nå og fremover i gruppe A, som dermed vil ha stor nytte av Archer-1, som selvfølgelig også vil erstatte all gruppe B-behandling med stamceller. Pasienttilfanget for Archer-1 vil dermed være uforandret fordi ingen vil bruke stamcelleterapi så lenge Archer-1 stort sett gir 100% CR!

Fortsatt god helg og hold på dine visjoner! Kanskje blir det en emisjon. Her må Radforsk på banen og få til en ny start!
Redigert 17.09.2022 kl 21:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.