Farma

stockwalker
20.09.2022 kl 07:11 4049

Og i dette børsklimaet skal Nanov ledelsen enten flikke videre på en ny profilering (trenger penger) eller selge (alt / eller deler).. rimelig håpløst..

3. VARSLER KRAKK: Peter Hermanrud mener dagens marked ligner veldig på forløpet til de største børskrakkene i historien og tror børsene krakker i høst ( i hvert fall innen mars). «Du har alltid hatt tid til å vente på indikatorer om at amerikansk økonomi er sur. Nå er alle indikatorer dårlige. Det aller siste er arbeidsmarkedet der ledigheten øker», sier han.

4. RENTEHEVINGENE I KØ: I løpet av denne uken vil Riksbanken, Fed, Norges Bank, Bank of England og den sveitsiske sentralbanken heve rentene. Riksbanken starter showet på tirsdag, trolig med en heving på 75 basispunkter. Dagen etter vil Fed gjøre det samme. Torsdag vil også Norges Bank gjør det samme. De to andre vil trolig heve renten med 50 basispunkter.

5. BEARISH: Sjefstrateg Anders Johansen i Danske Bank er vel ikke så langt unna å være enig med Hermanrud når han sier at «det er krevende å tro at vi er forbi det verste». «Alle er vel etter hvert enige om at det blir en resesjon i Europa, men vi mener det også vil skje i USA. Det eneste som står i veien for at markedet skal mene det er fordi arbeidsmarkedet er såpass sterkt». Danske Bank gikk undervekt i aksjer på tampen av august.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.