Grønne aksjer

Frodon
20.09.2022 kl 22:40 2049

Jeg har skrevet en del om dette tidligere…burde Norge satse på kjernekraftverk, nå som de blir bygget overalt rundt oss uansett? Er det ikke bedre at Norge bygger ut verdens sikreste kjernekraftverk, her som vi kan bygge uten store jordskjelv, tsunamier eller tornadoer osv? 😜

Hvis det var opp til meg, bygg mer vannkraftverk og effektiviser de vi allerede har. Så bygg masse havvind på områder ingen noen gang er på i Norge (vi har ca 1 mill slike steder her). Trenger vi mer strøm, bygg ut kjernekraftverk og la folk kaste bort pengene sine på ca ubrukelige sol panel på taket i store deler av Norge. Og ved nød, bygg ut havvind med direkte kabler til Europa.

Slik kan vi fortsatt sikre billig strøm til industrien vår i Norge og unngå å miste konkurranse fortrinnet til eksporten vår

Snakker vi nytt selskap «Aker kjernekraft»? 😅

«Vi kan ikke halvere klimgassutslippene med fornybar strøm som verktøy, uten å enten bygge ut flere kraftverk i urørt natur eller godta skyhøye strømpriser.
Motstandere av vindkraft peker på et annet alternativ: kjernekraft

I dag er kjernekraft den tryggeste energikilden vi har, sier Rose«

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/onA2na/vil-ha-kjernekraft-i-norge-et-rungende-ja
Redigert 20.09.2022 kl 22:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.