Sjømat ‑ fiskeri og oppdrett

Bennyfyfasan
26.09.2022 kl 15:46 1373

Det har med verdsetting av konsesjoner. Formuen har nok vært økende i mye mindre grad enn det du ser på papiret. Nå struper de på tilbudet av ledig MTB - lar det gå hvert andre år på auksjon (veldig små kvanta) for så å bruke prisen til verdi fastsetting av formue hvor de lokaleide selskapene må betale formueskatt som tapper verdier ut av selskapene. De som tjener for lite må belåne eller selge seg ut pga en "falsk" høy formue. Utenlandske eiere og børsnoterte slipper unna. Det sies de skal tette Euronext hullet også - så nå er det Bø eller sveits før nyttår.

Hvis en leilighet i oslo blir solgt til 200.000 pr kvm skal alle på Østlandet verdisette boligene etter det. Logikken er latterlig fra finans. Jeg synes vi skal begynne med det - å da blir det morro med de derre dyre på 34 kvm til latterlig høy pris som setter verdien på vanlige "boliger"

Vi trenger sterke eiere i distriktsnæringer. Det er den eneste muligheten til jobb - staten og det offentlige har nesten ikke tilstedeværelse.
Redigert 26.09.2022 kl 15:47

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.