Olje og energi

Durham
06.10.2022 kl 14:02 5403


- 12.87 har de kommet til av fundamentale vurderinger. Teknisk havner det da over 9 kroners området, som jo var vurderingen før 10-11, og hvor det kommer inn i 10-13 kroners området - hvor markedet vurderte noen dager, og ganger, før 15 før 18 før 19. Man kan selvfølgelig spørre om de ikke har lest undertegnede; kommet til samme matematisk konklusjon, sett an charts dekkende tidligere handel, og derav lagt fundamentale vurderinger samme sted. Ved ordentlig bevegelser vil flere analytikere og hus fremheve tall og kursmål som forum vil godt kjenne igjen. Sånn er det alltid. At stadig flere nå kommer til med vurderinger kan man ta for gitt.

Psykologien ved aksjen nå i dag forteller om 1,970 som høyeste så langt hvor om ryker kommer 2 tallet. Da blir forventningene skrudd til 2,1. Det ligges veldig stille. Men ikke så stille som i går. Derved mer tå-hev. Man ser flere ved forum vise stor interesse for aksjen. Men der flere ikke har kapital akkurat nå ønsker de markedet venter til de står klar. Og det poengteres der de også forstår, om aksjen først rører på seg, det går særdeles raskt. Da blir det krise om markedet ikke venter. Så ligger håpet i at markedet tar og føler på 3,700 SPX. Men siden reaksjonen derifra også kan gå raskt står flere redd de ikke rekker akkumulasjonen nødvendig før det er for sent likevel. Hvert fall under 19kr. Så, stille på forum, (folk vil ikke rokke båten den ene eller andre vei), men hvor noen er mer i behov for oppmerksomhet enn andre. Man er aldri så elsket som når noen vil ha noe. Faktiske forhold.
Redigert 06.10.2022 kl 14:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.