Farma

JosefK
18.10.2022 kl 17:49 6859


Ta og følg med tidslinjen her:

1. denne artikkelen er fra 8. mars https://www.fiercebiotech.com/biotech/sanofi-will-deploy-1b-home-country-turn-france-pioneer-mrna-nation

2. I juni stiller samme Sanofi på generalforsamlingen med sin studentpost i AZT

3. Jeg husker ikke nøyaktig når Jethro annonserte at han vil inn i RNA therapeutics området, men jeg tror det var Q1 (april). Detaljer rundt det kom på Pareto konferansen 8. september https://newsweb.oslobors.no/message/570827 Se slide 5.

Det KAN være tilfeldigheter inne i bildet her. Men hvorfor i allverden dukker Sanofi opp på GF? Jeg kommer aldri i mitt syndige liv til å tro på tilfeldigheter igjen.

Det som mangler her er oppkjøpet som jeg tror har to siktemål: 1. å skaffe ett eller fler produkt til dette segmentet. Og 2. Skaffe kompetent personell.

Jeg er villig å vedde på at jeg har rett. Kommer oppkjøpet innen dette segmentet, tar jeg det som bekreftelse.

Sanofi holder kortene tett. Så tett at det kun er gjennom institut Pasteur jeg tidligere har sett noen slags sammenheng. Og Jan selvfølgelig. Men han ga aldri noen god grunn. Men generalforsamlingen gjør meg sikrere og sikrere på at ArcticZymes er en bombe som bare venter på å gå av.

Note to self: gå på generalforsamling oftere 🤓

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.