Industri

Zolly
09.11.2022 kl 10:08 4638

Oppgang blir solgt ned? Kursen er opp 22% på 5 handelsdager... , og det rett før Q3. Enten har noen inside på at rapporten slår konsensus eller så skyldes det meste av oppgangen at short posisjoner som lukkes.

Jeg tror nå at det meste av oppgangen de siste dagene nettopp skyldes at shortposisjoner lukkes. Ryktene sier at det er masse short i denne aksjen som er <5% og derfor ikke er synlige.

Bare se på handelsmønsteret.. Kursen hopper fra kr 23,52 rett til kr 24 (+2%) på 1 handel. Så kåte på å kjøpe Autostore tror jeg virkelig ikke at folk er med mindre de er nødt pga lukking av short posisjoner. (dvs at de må kjøpe tilbake aksjen).

Tror kr 24 var toppen. Rapporten i morgen kan fort bli en skuffelse med tanke på ordreinngang ifølge analytikere. Da ser man fort 17 tallet og kanskje enda lavere.

23 nivået er tidligere motstand og det er nok derfor mange velger å selge på dette nivået. Ikke noe mer hokus pokus enn det tenker jeg...
Redigert 09.11.2022 kl 10:22

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.