Grønne aksjer

rischioso
10.11.2022 kl 20:50 2928

Når jeg sier et sterkt Q4 så er det med ref til det foregående (Q3) - altså en betydelig bedring. Vi må jo ha en referanse til hva som har vært og ikke hva man ser for seg fremover...

Break-even eller en liten pluss for Skive om den kommer i desember er jo innenfor det som er lovet og det er jo en bedring og en trigger.

Fabrikken er verken et sort hull eller uinteressant, men en prototype som har lagt grunnlaget for andre generasjons PtL som vil være den generasjonen som skal rulles ut. Senere så blir Skive å anse som en del av Esbjergs fabrikk fase 2 og som vil bli foret med plast fra nettopp sorteringsanlegget Esbjerg fase 1 hvor Kristiansund kommer på toppen og mest sannsynlig vil være der hvor fremtidens piloter skal kjøres.

Ellers så er jeg enig at når Skive triggerne har materialisert seg så er det helt naturlig at det vil være utrullingstriggerne som må vektlegges hvor FID Dubai mest sannsynlig vil bli den første av disse allerede i februar.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.