Energi

bergsmofs
25.11.2022 kl 09:10 3568

Du er tålmodig og har ingen hast i PGS. Tålmodig med alle som hyler når fundamentet må støpes slik at det bærer godt. Ingen hast for du ser litt lengre enn nesen. Erfaring med å finne et selskap under bygging og som vil bli stor om du sitter litt lengre enn nesen rekker. De fleste har nok lest og fått med seg alle de fundamentale og historiske elementene og info om hvorfor PGS er et selskap under oppbygging, fra (konkursets rand). De som ikke har fått det med seg er nok de som er kortsiktig og hiver seg på opp og følger sytende med ned når det svinger …..
PU og Hvalross m.noen få flere her takk for gode og informative bidrag. Sorterer bort de kortsiktiges syting og klaging. Sitter til jeg er fornøyd med mitt pluss, det kommer. Byggeklossene i fundamentet må først på plass og stå godt, så kommer nok PGS sakte men desto mer sikkert til å legge på sin feite bak fremover. Perspektiv 2-4 år 😊🚢🚢🦅🦅 Må gratulere med Tromsø selskapet NOFI forresten, med en flott og stor kontrakt med selskapet Petrobras ( Brasil) 👍🏻😇 La det dryppe mer derfra slik at ho Peggy også kommer seg Nordover 😃🚢🚢🦅🦅
PS: Skulle hatt mer midler akkurat disse tider …….. 🤑 Go Helg alle PGS ere

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.