Farma

bj111
25.01.2023 kl 00:00 1551

Her må det komme en guiding i forhold til kostnader såvel som salgsinntekter og ikke minst når er de ferdige med å bygge opp organisasjonen for denne gang. Ser ikke ut til at det noen ende skal ta og spørsmålet er om de har kontroll på disse kostnadene? Jeg er ultra skeptisk til kostnadsdelen ettersom vi bor i et land der det å bruke penger man ikke har er en stor del av kulturen. Norge har verdens mest forgjeldede befolkning og vi har en ekstremt dårlig trackrekord på fremadvoksende selskaper blant annet fordi de har brent opp penger når de så smått har begynt å tjene penger. Håper inderlig de ikke kommer med noe oppkjøp av noe selskap når det ser ut til at de sender driftsutgiftene til himmels og at det ikke er folk som elsker å brenne opp penger på ingenting som styrer økonomien i AZT.

Produktene er knall gode og inntektene vil bli gode men la det ikke ødelegges ved at man kjører kostnadene så høyt at selskapet havner på skroten slik det nesten gikk med Svein Liens Biotec Pharmacon.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.