Eiendom

noprofit
03.02.2023 kl 10:30 1071

Da får vi fasiten om ikke lenge. Det blir spådd i "alle" retninger om den sesongkorrigerte, men alle er enige om at det blir en stigning nominelt.

Selv er jeg overbevist om at denne måneden blir både en oppgang nominelt og sesongkorrigert ihvertfall for Oslo, og vil bli overrasket over noe annet.

Men de neste månedene er jeg usikker på både nominelt og sesongkorrigert, det kan kan gå i begge retninger, Ingen tvil om at renten biter og at generell prisstigning gjør det samme. På den andre siden så tror jeg for Oslos del at det fremdeles finnes nok kapital der ute og villighet til å bla opp for leiligheter i hovedstaden. Og nettopp dette underbygger varelagerstatistikken jeg fører hver uke. Hadde det vært et svakt marked, så ville lageret gått opp ,ferdig snakka, alle andre hentydninger er vissvass, og det er det stikk motsatte som har skjedd, varelageret faller uke for uke, hvilket vil si at det er god omsetning i Oslo.

Nå er det 1121 brukte boliger i Oslo (inkl garasjer, tomter og kontraktsposisjoner som ugjør ca 100 i dette tallet), og 1020 boliger er vel ikke faretruende mye, er IKKE redd for spanske tilstander som noen har ymtet innpå.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.