Shipping

Stigendekurs
03.02.2023 kl 12:10 3632

Info fra Q3 2022 25.11
ALNG - Kontraktsoppdatering og utbyttepolitikk Awilco LNG ASA (OSE: "ALNG") ("Awilco" eller "Selskapet") har gleden av å informere om at det har inngått en ny tidscharterkontrakt med et stort kraftselskap for WilForce for en fast varighet på ca. 18 måneder som begynner i direkte videreføring av dette charteret. Kontrakten anslås å bidra med en EBITDA på om lag 73 millioner dollar over leieperioden. Jon Skule Storheill, administrerende direktør i Awilco LNG ASA, kommenterte: – Med denne kontrakten har vi kunnet dra nytte av det sterke markedet og har nå dekket alle handelsdager i 2023 og ca. 80 prosent av 2024 med en snittkurs på ca. 120.000 dollar. Dette sikrer høy kontantgenerering og lønnsomhet de neste to årene, også med tanke på at begge fartøyene skal spesialutredes, og tørrdokking andre halvår 2023.
Fastrentekontraktene som inngås for begge fartøyene vil vesentlig øke selskapets frie kontantstrømgenerering. For å maksimere avkastningen til aksjonærene har styret godkjent en revidert utbyttepolitikk og har dermed til hensikt å dele ut en betydelig del av den årlige frie kontantstrømmen, utbetalt kvartalsvis, alltid underlagt nødvendig arbeidskapital og en robust kontantbuffer. Første betaling forventes å finne sted i første kvartal 2023 når begge fartøyene har startet sine respektive kontrakter. For ytterligere informasjon vennligst kontakt: Jon Skule Storheill.
-----------
Kontraktsvilkår og begrensinger i utbetaling av utbytte skjuler de på en måte som ikke er bra.
Dette er noe de fleste aksjonærer er interresert i og som ledelsen burde kommunisere åpent, hvis ikke de har
en skjult agende.
Hva utbytte blir er vanskelig å si men når ledelsen gå ut med denne børsinformasjonen vil det overraske mye hvis det ikke blir
utbytte i Q1 som er i mai en gang.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.