Eiendom

Millennial
03.02.2023 kl 19:27 797

Har man mye gjeld (GOOD DEBT) så kan man komme godt ut av en periode med høy inflasjon. Inflasjonen spiser jo gjelden da den blir mindre verdt.

Vi får jo se hvordan de neste årene blir, men det spås jo reallønnsøkning over tid. Reallønnsnedgang de første årene til inflasjonen er under kontroll for så reallønnsøkning (mye høyere enn det som har vært vanlig).

Boligprisøkning i nominelle verdier er veldig interessant for meg pga. lavere gjeldsgrad. Målet er å komme inn i en posisjon hvor jeg kan få avdragsfrihet og heller investere dette enn å betale ned på den eksisterende boliggjelden.

Nå er ikke dette for alle, men jeg har bakgrunn fra finans så jeg vet hva jeg driver med. Med tiden så blir det bare tøffere og tøffere for oss vanlige borgere (som kommer fra fattige kår og ikke har arv e.l.) å berike seg pga. utlånsforskrifter osv. Tidene har forandret seg og historier om hvordan Kjell Inge Røkke eller eiendomsbaroner bygde seg opp fra 0 til å være en av de rikeste er ikke lenger relevante eller realistiske. Ser man på listen over de rikeste personer i Norge så er hele gjengen gamlinger eller arvinger.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.