Grønne aksjer

smb invest
15.02.2023 kl 13:34 7533

Jeg tenker at man ikke skal bruke så mye tid på å bekymre seg over kortsiktige verdisvingninger. Husk også at det er krig, inflasjon og høye renter i verden. Det vil bli bedre før eller senere.
Så er det slik at pga. historikken og aksjonærbasen så er Recsi en volatil aksje. Det betyr nødvendigvis ikke at risikoen for selskapet er veldig høy slik situasjonen er i dag. Jeg vil vel heller påstå at livet for styret og ansatte i RECSI aldri har vært bedre. Hvilke andre selskaper kjenner vi til som er sentrale i 3 megatrender i det grønne skiftet (solceller, batterier og halvledere) og som har en stor og solid eier som har proklamert at de skal etablere amerikanske verdikjeder på disse områdene. Dette selskapet er faktisk så stort og solid at de med stor autoritet kan inngå en avtale med RECSI på minimum 30 milliarder kroner over 10 år.
Hanwa kan heller ikke tulle med aksjonærrettigheter eller de ansatte i USA. Da vil de aldri få lov til å etablere en selvstendig verdikjede med støtte fra IRA. Med den prestisjen Hanwa har lagt i dette har de alt å tape på å behandle oss i Norge dårlig. Hvis dere leser børsmeldingene siden høsten 2021 når de kom inn i selskapet så har de slik jeg leser det levert på alt som er lovet.
Likevel noen som selger sier du? De har lest noe annet enn meg.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.