rischioso
20.02.2023 kl 19:39 5717

Tror ikke alle vet hva jeg driver med - akkurat nå er jeg i Asia så det er grunnen til dere ble overlatt til dere selv den siste uken. Omgitt av palmesus, bølgeskvulp fra et knallblått hav og en kald'en i hammock'n fikk meg til å prioritere litt annerledes - en kort stund om ikke annet - beklager om det føltes ensomt, men har hatt dere i tankene hele gjengen og etter hva jeg leser her på trådene så har jeg vært med dere i tankene også - både på godt og vondt - kanskje mest det siste selv om det aldri har vært min intensjon ...

I morgen kommer en ny dag med nye muligheter og umuligheter - spennende er det og spennende blir det - ikke hvis, men når tekniske gap skal lukkes nede på 7 tallet og det vil nok kunne skje i forbindelse med test av gulvet på 8. Menigheten sikter mot 12 tallet, men har fortsatt mine tvil om det vil skje før ny test av gulvet på 8 for fortsetter renta å stige slik at en refi blir enda dyrere og ek behovet øker tilsvarende så skal man ikke se bort i fra at det vil komme en emisjon i samme slengen som vil kunne settes krona høyere enn den forrige emien - altså rundt 7,7. Skjer det så blir tekniske gap lukket og ferden videre vil bli så mye behageligere.

Ser vi på utviklingen i Kina så går den med sneglefart så ingen etterspørsel eksplosjon i horisonten der hvor lagrene i USA fylles lett om dagen uten at etterspørselen går i taket så tilbudet virker å langt større enn hva man så for seg noe som også gjenspeiles i oljeprisutviklingen - mao, mye av oppsiden virker derfor å være tatt ut for denne gang og i påvente av nytt av betydning og en ny bølge så skal man ikke se bort i fra at det vil kunne bli noe verre før det blir bedre - bare en tanke i fra hammock'n ... ;)