Offshore

Troll_Leff
01.03.2023 kl 07:59 4156

Finnes alltid løker, men trodde det minket på disse løkene, og risikoen er at man mister mange ved å sende kursen ned. Resultatet er fremlagt og tallene er klinkene klare og sterkt økende omsetning og inntjening, ordrereserve på over 40 milliarder inkl. opsjoner og selskapets MC ca 750 mill, Er tydeligvis av stor interesse, og da er det viktig å få skremt små aksjonærene ut, og gjøre et nytt forsøk å sende kursen midlertidig ned i håp om å få nappe ut noen løker.
Så et godt eksempel igår, Kjosmund=Thelegend=Komiske=Upordown igjen ble denne uerfarne forvirrede klovnen irritert og sint og slettet sitt Komiske alias som han har gjort så mange andre ganger. Når ingen vil selge, og denne mauren forsøker å pisse på sine med skribenter, og ikke får rokkere med kursen som han ønsker. Akkurat som et lite barn, når man ikke får viljen, furter man og låser seg inn på rommet, men kommer ut igjen etter en stund, og tror alle sndre har glemt og forsøker på nytt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.