Grønne aksjer

StephanDerrick
06.03.2023 kl 08:39 3888

"RECSI mangler ikke penge til at indfri eller finansierer nyt lån, det er allerede på plads."

Når skjedde dette?
Under kvartalspresentasjonen for noen uker siden fremkom følgende:

Rec Silicon har et stort obligasjonslån som må refinansieres i april, men venter en løsning lenge før forfall.
https://www.finansavisen.no/industri/2023/02/23/7987938/tapene-okte-for-rec-silicon-fikk-ebitda-pa-minus-23-6-millioner-dollar-i-fjerde-kvartal

"I 2018 hentet 110 millioner dollar, drøyt 1,1 milliarder kroner, i et obligasjonslån som må refinansieres i april i år. I tredjekvartalsrapporten opplyste selskapet at det aktivt jobbet med å få det til. Nå mener ledelsen og styret at det vil klare å få inn nødvendig kapital for å møte gjeldsforfallene."

Når RECSI ledelsen under kvartalspresentasjonen sa at de skulle ha refinansieringen av gigant-obligasjonen ( 1.1 milliarder NOK) på plass i god tid før forfallet i April, ja så burde vi forvente at dette kommer på plass i løpet av de neste 14 dagene.
De har nok blant annet ventet på at meldingen om kontraktsinngåelsen med Hanwha skulle få spille seg ut fullt og helt i aksjekursen, før de kjører refinansieringen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.