IKT og Tech

Bullbying
13.03.2023 kl 17:25 212

De siste 8 handelsdagene har Crayon falt 16%. Selv om selskapet viser til imponerende organisk vekst for hvert eneste kvartal, så er ikke det nok til å få kursen opp.
Crayon ble plukket ut som "top picks" for 2023 av flere meglerhus men er nå ned 18% siden nyttår. I dag er kursen på nivå med hva den var i august 2020. Crayon
har vokst og er et mye mer lønnsomt selskap nå en da. Så siden selskapet vokser, samtidig som markedsverdien går ned, tyder på at noen tjener mye penger.
Men...man har høy inflasjon og høyere renter. Penger er ikke gratis lenger slik de var i august 2020. Det påvirker jo selvfølgelig ethvert vekst selskap, men nå mener jeg..og mange med meg at Crayon er et selskap som er "liv laga" (Se Paretopodden på YT) Så....spørsmålet nå er jo hvorvidt denne bank konkursen i Sillicon Valley har noe som helst innvirkning på Crayons inntjening. Børsen faller i dag fordi man er redd for at selskaper ikke skal få kreditt hos banker, noe som vil bety mindre økonomisk vekst. Jeg tror det vi så i dag...og kanskje vil se i morgen er en overreaksjon. Slik det ofte er. Så....jeg sitter med altfor mange aksjer i Crayon.....og det gjør sikkkert mange andre også.....men å selge denne aksjen på 82,- gjør ikke jeg. De eneste som gjør det er shortere og roboter som bare ønsker å kjøpe tilbake billigere. Så må man huske at i dag gikk aksjen ned ca 7%, men bare 0,7& av alle utestående aksjer ble omsatt....og det er 0,8% av alle aksjer i short...Som må kjøpes tilbake på et tidspunkt.


Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.