IKT og Tech

Storebetong
09.08.2023 kl 19:21 14729

Tja, han skrev blant annet følgende i rapporten for Q4 2022 - utklipp under oversatt til norsk via google translator:

EBITDA-nivået er fortsatt negativt påvirket av våre bevisste investeringer i e-handelsløsninger – som kostnadsføres fullt ut – selv om en viss riktig dimensjonering av investeringene har forbedret det generelle lønnsomhetsnivået. Hadde StrongPoint kun fokusert på sine butikkløsninger, kunne vår EBITDA-margin i kvartalet vært ca. 10-11 %. Over tid er vi sikre på at investeringene i e-handelsløsninger vil lønne seg betydelig ettersom den langsiktige veksten av e-handel fortsetter å være ubestridelig. I kvartalet, og gjennom 2022, har vi fortsatt å bli påvirket av komponentmangel som har rammet bruttomarginen vår. Tilpasset kostnadsnivå og økt driftsinnflytelse veier imidlertid mer enn opp for presset på bruttomarginen, noe som gir en netto positiv EBITDA-utvikling.

Ingenting lovet på kort sikt slik jeg forstår dette. Han har heller ikke lovet at 2025 blir etter plan, men det er målet å komme dit.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.