IKT og Tech

Tecinvest
12.11.2023 kl 22:59 8036

Se på de forskjellige forretningsområdene til Lokotech, ikke bare Asic !

Datterselskap innen datasentre: Lokotech har et datterselskap som fokuserer på å bygge og drifte datasentre. Dette er viktig for å støtte opp om deres teknologiske infrastruktur og håndtere store mengder data.

AI (kunstig intelligens): Lokotech har et fokus på AI, som er en teknologi som gjør det mulig for datamaskiner å lære og utføre oppgaver på en intelligent måte. Dette kan ha mange bruksområder, for eksempel i automatisering, analyse av store datamengder og mer.

Smart Power: Lokotech jobber også med smarte energiløsninger, som innebærer å bruke teknologi for å effektivisere og optimalisere energiforbruket. Dette kan bidra til å redusere kostnader og miljøpåvirkning.

Filecoin: Lokotech er også involvert i Filecoin, som er en desentralisert lagringsplattform basert på blockchain-teknologi. Dette gir brukerne muligheten til å lagre og dele data på en sikker og pålitelig måte.

Med disse forskjellige forretningsområdene har Lokotech et bredt spekter av muligheter og potensial for vekst. De er virkelig engasjert i å utvikle innovative løsninger og bidra til fremtidens teknologiske landskap.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.