IKT og Tech

rosgun
17.11.2023 kl 06:45 30608

Myrabakk:onsdag 15.11.2023:(shareville)

poLight er underpriset, punktum.

Teoretisk skulle aksjekursen vært drøyt 19 kroner i emisjonen, men den ble satt til 10,46 pga noen større private proffinvestorer som dikterte aksjekursen, i tillegg til at vi som småinvestorer forsøkte å trade til oss noen flere aksjer på vei opp og ned.

Med en selvforsterkende effekt så går kursen ned ganske raskt i en slik spiral. Nå håper jeg vi har sett enden på denne spiralen og at det har snudd oppover for godt.

FORDI; kurs og selskapsspesifikk utvikling har ikke vært koblet sammen. Mens poLight jobber på et vanvittig høyt nivå og tempo, sammen med omtrent alle store selskaper i verden så driver vi og gleder oss over noen prosent oppgang i ny og ne. Ta en sjekk på MCAP nå og se etter om det er et selskap som ser ut til å bli Major Player I AR, inneha enhjørningsstatus og verdsettes over MCAP 1mrd$ innen 2 år...

Det er noe fundamentalt feil der. Dersom poLight når de mål som er satt så tør jeg påstå at dagens aksjekurs ikke er riktig..., eller bedre sagt; kursen er helt vanvittig lav i forhold til potensiale, mål og underliggende utvikling.😅

Da var det sagt😆

Kan vel også tilføye at 130 millioner står på konto etter Q3, det er kjøpt inn OG betalt for nok wafers til det som måtte komme av bestillinger på TLens helt ut neste år, og det er så mange prosjekter som er i rask modning at noe kommer til å skje i mange prosjekter på kort tid.
Redigert 17.11.2023 kl 07:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.