IKT og Tech

rosgun
17.11.2023 kl 14:30 30075

Denne kom susende inn torsdag16.11.23, noe som langt bekrefter Myrabakk sine antakelser om at den spådde enhjørningen tar sine «store steg» mot masseproduksjon/bestilling på «briller». For sikkehetsskyld har flere av brillene som kommer på markedet flere enn 1 linse🧑🏻‍🎄.

Det ble foretatt en emisjon i Polight i sommer hvor pengene var beskrevet som bruk til spesielt en stor ordre. At alt stemmer med både Apples og Varjo sine lansering senest ila mai 2024, vil alle puslebiter stemme som det har vært spekulasjoner om lenge.🧑🏻‍🎄

…..men først må de produseres….

https://ir.vuzix.com/news-events/press-releases/detail/2057/vuzix-unveils-sports-fitness-configuration-of-ultralite

(Som alle skjønner er det via underleverandører Polight får bestillinger selvom de har jobbet mot alle «ledd» i kjeden hele tiden.)

Isaksen var tidlig ute og sa «vent på briller», da må de bruke polight pga hastighet, strømforbruk, fleksibilteten og brukeropplevelsen….. dette er en destruptiv innovasjon, og det er INGEN konkurranse…

Vi er på vei nå til det definitive kommersielle gjennombruddet på Massproduction, selvom det har blitt levert mange «små» bestillinger i flere nisjer underveis….
Redigert 17.11.2023 kl 15:08

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.