Energi

qestador
24.11.2023 kl 10:18 7649

ja de skal vel ha litt tid på seg til de kommer inn i ny situasjon.
I Argentina økte den opererte produksjonen med 67 boepd, hovedsakelig på grunn av reaktiveringen av trekkeriggen som startet forrige måned. Noen driftsproblemer fortsetter å vedvare med en kompressor der noen reservedeler fortsatt venter på å komme til stedet på grunn av papirforsinkelser ved Argentinas tollkontor. I denne forbindelse vil Interoil understreke at det også er noen forsinkelser på gjenåpningen av de stengte brønnene (i henhold til vårt pulling-program) da importen til Argentina tar lengre tid enn forventet. I MMO er det en inkrementell produksjon på 7,5 boepd ettersom flere brønner gjenåpnes uavhengig av ankomsten av trekkeriggen.

I Colombia opplevde Puli C-produksjonen en reduksjon på 37 boepd på grunn av nedihullsproblemer i noen produksjonsstrenger i Mana-brønner pluss en reduksjon i Vikingo overflateproduksjonsparametere. Med hensyn til Puli C pulling-kampanjen har Interoil og partneren Ecopetrol besluttet å utsette ankomsten av pulleriggen på grunn av potensielle ustabile sosiale aktiviteter i områdene rundt de siste ukene. Ecopetrol og Interoil har i fellesskap blitt enige om å adressere og avgjøre eventuelle sosiale forespørsler med lokalsamfunn før de mobiliserer utstyr til operasjonen med sikte på å minimere uventede driftskostnader dersom lokalsamfunnene skulle bestemme seg for å manifestere seg når trekkeriggen ankommer stedet. I Llanos-området gikk produksjonsstrømmene fra Vikingo ned med 30 fat per dag etter den naturlige uttømmingshastigheten. Letekampanjen i Altair- og LLA-47-blokkene er fortsatt på vent i påvente av godkjenning fra lokale myndigheter. Samtaler med ANH om den formelle godkjenningen er fortsatt på vent i påvente av at de nye myndighetene skal ta stilling.

Ytterligere informasjon

Ytterligere detaljer om produksjonsytelse er vist i vedlagte dokument. De to grafene og tabellene viser operert og egenproduksjon av henholdsvis olje og gass og etter land. Operert produksjon er definert som total produksjon fra felt operert av Interoil. Egenkapitalproduksjon er Interoils andel av produksjonen fratrukket royalties.
Redigert 24.11.2023 kl 10:23

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.