Sport og spill

Slettet bruker
02.10.2019 kl 06:25 7204

FN er også opptatte av NGOer. I sin Agenda21 skriver de: «Ikke-statlige organisasjoner og større grupper er viktige partnere i gjennomføringen av Agenda 21 (dvs en global verdensorden, min tilføyelse). Relevante ikke-statlige organisasjoner, inkludert det vitenskapelige samfunn, den private sektoren og kvinnegrupper, bør gis muligheter til å gi sine bidrag og etablere et passende forhold til FNs system. Det bør gis støtte til utviklingslandenes ikke-statlige organisasjoner og deres selvorganiserte nettverk» (Kpt L. 38.42).

http://www.nyhetsspeilet.no/2019/09/forente-nasjoners-store-konspirasjon/

Amnesty International som siden i omfattende grad har latt seg misbruke i jødiske krigspropaganda-kampanjer, skulle i skam over bare det de har vært med på i Irak, forlengst ha stengt dørene. Husker vi de flere tusen flyktende irakere på motorveien på vei fra Basra til Bagdad. Ramsey Clark rapporten beskrev det slik: «US jagerfly bombet kjøretøyene foran og bak i konvoien, slik at alt ble stående fastlåst; så bombet og beskjøt de trafikk-kaoset som oppsto i timesvis».

På omkring 100 km motorvei, sto vrakene igjen av bortimot 2000 kjøretøyer og titusener av forbrente, istykkerskutte, istykkersprengte og lemlestede menneskekropper lå spredd omkring. «Det var som å skyte fisk i en tønne,» sa en av de amerikanske pilotene (se lenke nedenfor til avisartikkel). Det ble brukt napalm, hvit fosfor og andre typer brannbomber; alt forbudt etter Geneve konvensjonen fra 1977 (fra boken Gerhard Wisnewski, Verheimlicht, Vertuscht, Vergessen 2013), jagerpilotene måtte ha følt seg som tanketomme, råe overfallsmenn, blodtørstige og mordlystne villdyr. Nettavisen liberationnews.org skrev følgende:

«Om George H. W. Bush var en statsmann og amerikansk helt? For en løgn! Da George H.W.Bush var president beordret han massakren av irakiske soldater etter våpenhvilen i 1991, etter at han hadde lovet dem en sikker tilbaketrekning ut fra Kuwait» (se her). I dette løgnaktig- og æreløshetens hav er det nyttig å ha med seg noen som lyser opp den moralske himmel: Å sørge for den gode moral ble oppgaven til NGO’en Amnesty International.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.