BGBIO - En nærliggende og høyst mulig global suksess

rischioso
BGBIO 10.05.2020 kl 17:23 50907

Algeta suksessen:

Algeta var en norsk Biotek suksess som de fleste husker - "var" fordi de først fikk en avtale med Bayer:

https://e24.no/norsk-oekonomi/i/1nWvXq/algeta-norsk-legemiddelselskap-inngaar-milliardavtale


For så og bli solgt til nettopp Bayer:

https://e24.no/boers-og-finans/i/L0z7V4/bayer-vil-betale-176-milliarder-for-algeta


* Og akkurat det vil igjen kunne skje spesielt om BGBIO sin Bemcentinib viser et snev av virkning i den pågående testingen som nylig er startet i UK for gjør den det så har selskapet over natten hele kloden som sitt solomarked med et umiddelbart behov for nærmere 8 millarder doser hvor BigPharma vil banke på døren og komme med tilbud ingen av dagens aksjonærer vil kunne si nei til med alt i fra samarbeidsavtaler til takeover - så kan man jo ta frem kalkulatoren og begynne å regne ... ;)

---------------------------------

BGBIO er plutselig blitt det ene caset på OSE med en nærstående og høyst mulig suksess som vil kunne skrive ikke bare norges -men verdenshistorie over natten om ikke lenge og så snart testresultatene fra UK foreligger.


28.04 2020

BGBIO, har nettopp blitt den foretrukne i kampen om å finne en kur/behandling mot Covid-19 pandemien - tidlig fase i SARS-COV-2 infeksjonen ved bruk av deres egen Bemcentinib.

Uttestingen er allerede startet i en fast track (UK) og oppdateringer vil komme fortløpende:

https://www.bergenbio.com/pipeline/bemcentinib-covid-19/


30.04 2020

BerGenBio’s Bemcentinib – potential treatment for COVID-19

Data will readout within a few months

https://nordiclifescience.org/bergenbios-bemcentinib-potential-treatment-for-covid-19/


03.05 2020

Ledelsen står frem og mener at det er 80% sannsynlighet at deres egen Bemcentinib vil kunne oppnå suksess:

https://www.healthline.com/health-news/heres-exactly-where-were-at-with-vaccines-and-treatments-for-covid-19


Global race for a vaccine

Although there are 120 projects around the world working toward a vaccine, only five have been approved for clinical trials on humans.

* Hvor vi kjenner til at BGBIO er i akkurat den kategorien som har startet direkte med clinical trials - Phase2 i den minste gruppen som er kommet lengst i motsetning til den store gruppen på 120 som ligger 12-18mdr bak - mao tidslinjen er på knappe måneder før fasit foreliger.

Og som ekspertene tror:

Some of the earliest treatments will likely be drugs that are already approved for other conditions, or have been tested on other viruses.

Og det er nettopp derfor BGBIO er blitt en foretrukken kandidat med sin Bemcentinib og av samme grunn er fasit nærstående.

https://www.cbsnews.com/news/coronavirus-vaccine-covid-19-human-clinical-trial-oxford-england/


02.06 2020

BERGENBIO CONFIRMS FIRST COVID19 PATIENT DOSED WITH BEMCENTINIB IN ACCORD TRIAL

https://newsweb.oslobors.no/message/506931

----------------------------------

Kursutviklingen


Kursen gikk rett til 54nok (intradag) når nyheten om at BGBIO var den foretrukne kandidaten i fast track testingen med sin Bemcentinib og endte på rundt 45nok.

Det er nettopp blitt hentet inn 500nok til en kurs på 37,5nok hvor sluttkurs fredag ble 35,05nok.

Det var planlagt en rep emi på 37,5nok, men selskapet har meldt at de står fritt til å avlyse den om kursen blir liggende under 37,5nok noe kursen har gjort de siste 4 børsdager hvor det da er å forvente at rep emien veldig snart blir avlyst og at den midlertidige kursdemperen forsvinner hvor en slik bekreftelse vil være en kurstrigger.

Videre så er det å forvente at det vil komme løpende oppdateringer fra fast track testingen i UK.

Og for ikke å glemme kreftrelaterte oppdateringer som en del av den totale pipeline caset består av.

https://www.bergenbio.com/pipeline/

Med dette i minnet så er BGBIO å anse som en Joker og en høyst mulig Once in a Lifetime mulighet som absolutt er verdt et bet - Lykke Til!

-------------------------------

Kortsiktig Kursmål

11.05 2020

ARCTIC SECURITIES OPPJUSTERER KURSMÅL TIL 86 (65), GJENTAR KJØP

-------------------------------

COVID-19 Vaccine and drug development - løpende oppdateringer

https://www.neweurope.eu/article/covid-19-latest-news-on-the-vaccine-and-drug-treatment-regular-updates/
Redigert 21.01.2021 kl 09:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.06.2020 kl 20:51 9488

Må si at du imponerer med dine kunnskaper om aksjer du kjøper og selger i frustrasjon over at ting går seint.
Har du mer kunnskap om dette enn ekspertene?
Begenbio sin medisin skal forhindre at alvorlig syke dør, med andre ord stoppe og reversere sykdomsforløpet til alvorlig syke pasienter, da nytter det ikke å gi pasienter som nettopp har fått en positiv prøve en dose med tabletter.

Det er nå innhentet godkjennelse fra minst 5000 pasienter som har signert seg villig til å være med i forsøkene, dette er mennesker som tok standpunkt når de fikk påvist positiv prøve og har signert papirer, så må disse bli så syke at de legges inn, så må de passe den gruppen sykdomsforløp som Bgbio sin medisin passer for.
Det er hovedårsaken til at det ikke bare er å knipse med fingrene, men nå begynner syke å komme til sykehusene og dermed vil også behandlingen øke kraftig fremover..
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Bulldog
02.06.2020 kl 21:09 9400

IQVIA som organiserer datainnsamlingen og innrulleringen i ACCORD. Først når de var klar at første pasient fikk Bemcentinib fra BGBIO.
For ordens skyld har IQVIA 170 ansatte i Brasil om det er knapphet på pasienter som er verdens største problem. Det er "systemet" som tok tid men det kan direkte overføres hvor som helst.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
dreamliner
02.06.2020 kl 21:30 9352

Det kan bli aktuelt å samarbeide med andre land og også å teste medikamentene på pasienter som ikke blir lagt inn på sykehus, men som har sterke symptomer.

«Oslo (TDN Direkt): BerGenBio meldte tirsdag morgen at deres første pasient i Accord-studiet har blitt dosert med bemcentinib.
Reduserte antall koronasmittede kan gjøre det utfordrende for kliniske studier som forsker på potensiell behandling og vaksiner mot covid-19 å rekruttere nok antall pasienter. For BerGenBio sin del så er målgruppen moderat syke covid-19-pasienter. Totalt skal 60 pasienter rekrutteres.

Analytiker Pål Falck i Arctic Securities mener også at reduserte antall koronasmittede fører til tøffere konkurranse om pasientene, men i Accord-programmet er det ikke alle studiene som har samme målgruppe som BerGenBio.

-Det er mange studier som pågår og konkurrerer om pasientene, og det vil absolutt påvirke konkurransen om pasientene. Studier har ulike inklusjonskriterier som betyr at de ikke nødvendigvis alltid konkurrerer om de samme pasientene. Bemcentinib-studien inkluderer moderat syke covid-19-pasienter som ikke trenger intensiv behandling, mens flere av de som virker mot lungeinflammasjonen inkluderer kun pasienter som er på intensivbehandling, sier Falck til TDN Direkt.

BerGenBio's bemcentinib er ett av fem medikamenter som testes ut for behandling av covid-19 på sykehusinnlagte pasienter i Accord-programmet som pågår i Storbritannia. I en artikkel i The Guardian publisert mandag 1. juni navngis de øvrige medikamentene som deltar i Accord-programmet.

Medikamentene som skal testes ut i de øvrige studiene i Accord-programmet er Medi3506, Calquence, Zilucoplan og Heparin. Bemcentinib er den eneste antivirale behandlingen, Heparin er en blodfortynnende medisin, mens de tre andre legemidlene demper lungeinflammasjon som er en viktig årsak til at pasientene dør som følge av lungeinfeksjonen.

Selv om enkelte av studiene vil konkurrere om de samme pasientene så er de ikke nødvendigvis konkurrenter ved en mulig godkjennelse presiserer Falck.

-Slik det ser ut i dag, har ingen legemiddel vist overbevisende effekt i monoterapi, og det er mulig at covid-19 pasienter ender opp med en kombinasjon av behandlinger med ulik virkemekanisme, sier Falck til TDN Direkt.

Professor Tom Wilkinson som leder Accord-programmet sier ifølge The Guardian at det hittil bare er en håndfull pasienter som er rekruttert til de kliniske studiene i Accord-programmet, og med fallende antall koronaviruspasienter så er forskerne nå opptatt av å få rekruttert så mange pasienter som mulig. Videre sier Wilkinson at dersom det er behov for det vil forskere søke å samarbeide med andre land og vurdere å teste medikamentene på koronaviruspasienter som ikke blir sent til sykehus, men som har sterke symptomer.

Analytiker Pål Falck tror BerGenBio vil klare å rekruttere pasientene sine i Storbritannia.

-Det som er usikkert er nok heller hvor lang tid de trenger for å fullfør studien. Det er fortsatt såpass mye smitte i Storbritannia at de vil finne pasientene, eventuelt så må de øke populasjonen med flere studiesteder eller andre land. Utviklingen av smittetall vil også påvirke hvor raskt en fase 3 kan gjennomføres og til slutt hvor mange som blir smittet når legemiddelet eventuelt blir godkjent og kan forskrives til covid-19 pasienter, sier Arctic-analytikeren til TDN Direkt.

BerGenBio gjentar i dagens børsmelding at de forventer å avlese topplinjedata senere i sommer.

susanne.solberg.nilssen@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70»
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
rischioso
03.06.2020 kl 00:44 9025

Tenk på et STORT tall og gang det med 1000 - tallet vil være ekstremt stort da man over natten får hele kloden som marked … ;)

Det vil være mer enn nok med en virkningsgrad på snaue 20% for at etterspørselen vil eksplodere da det i dag ikke finnes noe som virker overhodet selv om visse kilder har påstått noe annet når det kommer til for eksempel Remdesivir frem til det ble utført mer testing som viste det motsatte:

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/04/29/coronavirus-wonder-drug-remdesivir-may-not-work-first-trial/

Mao, det behøver nødvendigvis ikke å være svart-hvitt/enten-eller da det er store muligheter for at flere typer antivirale medisiner vil kunne ende opp med å ha noe virkning og som man da vil kunne bruke sammen.

Også vil det være noen medisiner som vil ha en mer preventiv virkning, mens andre vil man kunne bruke senere i sykdomsforløpet så det vil nok ende opp med flere aktører hvor markedet er så stort at det er mer enn nok av plass til alle.

Som input til den feilaktige repeteringen din om 80%-en relatert til hva positiviteten bunner ut i er følgende:

LES - Bemcentinib prevents inhibition of Type I Interferon, which is the cell’s anti-viral defence mechanism, again suggesting valuable utility in treatment of SARS-CoV-2 infection

* Og som kjent er SARS i Corona familien og dermed er sannsynligheten høy for at Bemcentinib også vil ha en virkning på Covid 19 - Hvor mye? Ja, det gjenstår og se og snart kommer fasit … ;)

https://www.bergenbio.com/pipeline/bemcentinib-covid-19/
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Hayen
03.06.2020 kl 01:04 8981

"Begenbio sin medisin skal forhindre at alvorlig syke dør, med andre ord stoppe og reversere sykdomsforløpet til alvorlig syke pasienter, da nytter det ikke å gi pasienter som nettopp har fått en positiv prøve en dose med tabletter."

Det er riktig at studiet i UK nå er Bemcentinib til pasienter som er lagt inn ( men ikke i koma).
Men jo, det er sannsynlig at det nytter å gi tabletter til de som er registrert smittet. Teorien da er at man forhindrer at infeksjonen får et alvorlig og potensielt dødelig forløp.
Enkeltskjebner vil oppleve redusert fysisk og psykisk belastning, helsesektoren reduserer/unngår kostbare innleggelser og samfunnet kan åpne helt opp igjen fordi smittede kan ta en behandling Bemcentinib hvis de får covid-19.

Bemcentinib vil isåfall mer eller mindre eliminere behovet for vaksine.

Det er mitt håp at Bemcentinib tidlig i forløpet blir endel av en evt fase3.

Men først må det komme gode resultater fra fase 2.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
rischioso
04.06.2020 kl 01:01 8540

RE - Det er mitt håp at Bemcentinib tidlig i forløpet blir endel av en evt fase3.

* Det ønsket vil nok bli oppfyllt ... ;)

01.06 2020

NHS hospitals to trial five drugs on hospitalised Covid-19 patients - including a blood-thinner and an experimental cancer medication

The medicines are the first be selected from a list of 200 potential candidates
They will each be tested on 60 patients to test their efficacy and safety
If effective in the Government-run trial, they will be moved into larger trials

The list includes Heparin, a blood thinning agent used on the NHS
Zilucoplan is hoped to reduce damage to lung tissue in Covid-19 patients

Other drugs in the ACCORD study include Bemcetinib, MEDI3506 and acalabrutinib - The results of a trial of 120 patients at Southampton General Hospital are expected at the end of June.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8376261/Five-new-drugs-trialled-NHS-Covid-19-patients.html

* Mao, skal man være med på reisen så er det nå man bør ta plass ... ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
04.06.2020 kl 18:33 8149

Mexico er neste episenter- og i Brasil virker det som om de glatt vil ta igjen USA i antall døde... til tross for grov underrapportering

Tragisk at vi da må avvente bemcentinib inntil Brittene er "ferdig"- litt trist dersom dette fungerer godt og hopetall kunne vært reddet. Trist... Men nødvendig tross alt (?)
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
04.06.2020 kl 18:55 8110

"Other drugs in the ACCORD study include Bemcetinib, MEDI3506 and acalabrutinib - The results of a trial of 120 patients at Southampton General Hospital are expected at the end of June."


Og hvordan skal man kunne forvente resultater i slutten av Juni når de kun har meldt at de har fått tak i kun EN pasient??
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
rischioso
04.06.2020 kl 19:10 8074

RE - Og hvordan skal man kunne forvente resultater i slutten av Juni når de kun har meldt at de har fått tak i kun EN pasient??

* Har de det? NEI, det har de ikke. De meldte at den første pasienten hadde fått Bemcentinib og det forteller at den første har fått Bemcentinib og ikke at det er den eneste som er blitt rekruttert eller er i prosess til å bli rekruttert - en liten men betydelig forskjell ....
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.06.2020 kl 19:12 8049

De har da ikke meldt EN pasient, de har meldt oppstart med 1 pasient, men om du følger med så har minst i sykehus begynt å behandle pasienter med Bemcetinib.
2 i Manchester og 1 i Southampton

Innen mandag vil de allerede se forskjeller.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
04.06.2020 kl 20:22 7907

Vel, såvidt jeg har lest har de bekreftet at de har gitt bemcentinib til kun EN pasient så da skal det godt gjøres å få noen resultater på de litt over 3 ukene som er igjen av juni.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Bulldog
04.06.2020 kl 20:25 7889

Helt korrekt, Burnbabeburn. BGBIO lovte å rapportere når FØRSTE pasient ble dosert. IQVIA lanserte et nytt program 28. mai og det kan godt være at det var "klarsignalet" for testing. Dermed kan BGBIO har vært klar med 10-talls pasienter - kanskje alle de trengte. For å være mer presis så er det faktisk IQVIA som står for pasientinnrulleringen..
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
04.06.2020 kl 20:43 7841

Hadde vel vært bedre å rapportere når de har fått tak i alle de 60 pluss alle de 60 som skal få placebo, hadde de gjort det hadde ikke kursen nå ligget på lav 37 men høy 40.

Men det er kanskje ikke så nøye med å rapportere til aksjonærene hva som foregår?
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Bulldog
04.06.2020 kl 20:48 7815

På webcast fikk 80% CEO spørsmål om de sendte ut en melding når første pasient ble dosert og det skulle de gjøre..
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Nanoq
04.06.2020 kl 21:13 7822

...."hadde de gjort det hadde ikke kursen nå ligget på lav 37 men høy 40."...

Ja, dette ville jo være godt hvis man hadde tenkt å selge ut nå, men bortsett fra for småspekulanter og for daytradere, så er det helt likegyldig hva aksjekursen er fra fra den ene uka og måneden til den neste. BGBIO og biotech-investeringer handler for de aller fleste investorer om langsikta investering, basert på markedsinnsikt og tillit til selskapets strategi og ledelse ..
De utålmodige og misfornøyde bør slett ikke være investorer her.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
04.06.2020 kl 21:48 7738

Det er selvsagt sant, men savner likevel bedre informasjon.

Har ikke tenkt å selge de aksjene jeg har, og har ikke daytradet denne aksjen på flere uker men har sittet på de aksjene jeg mener jeg skal på lengre sikt og vil ikke komme til å kjøpe noe mer, men hadde jeg på forhånd visst at informasjonen hadde vært så dårlig hadde jeg brukt en annen strategi mht daytrading de siste ukene så er sur pga det.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
PankPinter
04.06.2020 kl 22:24 7660

Skulle de ikke melde om fremgang på kreftsiden nå i juni?
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.06.2020 kl 22:46 7632

De har gitt nøyaktig den informasjonen de har sagt de skal når de skal.
Det eneste du avslører er at du ikke har satt deg inn i caset og selskapet.

I løpet av dager melder de resultater av kreft studie og siden de skal inn i fase 3 der så er nok det lovende.

De siste dagene har jeg kjøpt 1000-1300 aksjer dagen og kommer til å fortsette med det i morgen, Mandag og Tirsdag. Fortsetter den å ligge på disse nivåer er jeg veldig fornøyd med snittet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Bulldog
05.06.2020 kl 14:02 7341

The Pharmaceutical Journal5 JUN 2020
Heparin and zilucoplan added to COVID-19 ACCORD trials platform
However, a spokesperson for the NIHR explained that as the number of patients being admitted to hospital with COVID-19 is now declining, the current focus was to ensure that the initial studies could complete their required recruitment.
https://www.pharmaceutical-journal.com/news-and-analysis/news/heparin-and-zilucoplan-added-to-covid-19-accord-trials-platform/20208023.article?firstPass=false

Dermed ser det ut til at ACCORD fullfører de tre studiene som er pågående før nye slipper til.

"Analytiker Pål Falck i Arctic Securities mener også at reduserte antall koronasmittede fører til tøffere konkurranse om pasientene, men i Accord-programmet er det ikke alle studiene som har samme målgruppe som BerGenBio."

Ikke sikkert Pål Falck har rett i uttalelsene 2. juni (basert på The Guardian).
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
HP17
05.06.2020 kl 14:08 7340

Bergen Bio, the next big stock. Kan bli en fantastisk reise i denne aksjen fremover. Med BGBIO er en helt i førersete i verden?
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.06.2020 kl 14:18 7642

Ad kursbildet, så er det litt morsmt (les: hyggelig) å se hvordan kursen hele tiden prøver å trøkke seg over 38, samtidig som markedet vet at det ikke er avklart om det skal omsettes for opp til 56 MNOK på 37,50 (dersom rep-emi ikke kanselleres på basis av periodene med kurs under 37,50 etter den ordinære rettede emisjonen).

Dermed blir kursen liggende avventende til rep-emi-kjøring er avklart.

Men det er nok helst bare småaksjonærer som bekymrer seg for dette:
For max 56 MNOK er jo bare ca 10% av hovedemisjonen og skal teknisk sett ikke hindre en fri kursdannelse (les: f.eks. kurs over 40) selv før dette er avklart.
Men det er mange småaksjonærer som styrer på nå, mens de store sitter helt rolig som vanlig.
Det ser vi på det spake volumet nå.

Men skulle det dukke opp en positiv melding fra ACCORD etter hvert, vil vi nok få se et annet volum :-)


Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
rischioso
05.06.2020 kl 15:25 7569

Ja, trading frister ikke lengre i denne - nå er det akkumulering og hold som gjelder for ellers så blir det gjerne en løpetur for plutselig tar noen ett jaffs eller 3 fra den nåværende bunnen vi befinner oss i hvor det ble kjøpt for rundt 500m/nok for bare kort tid siden.

Når meldingen om invitasjon til Accord studien den 29.04 kom hvor BGBio var den foretrukne til å være først ute så var kursen oppe i 54nok - det er nå rundt 40% opp dit for å sette det i perspektiv og det uten at de 8 sykehusene var aktivert ei heller var medisineringen startet slik status er i dag.

Mao, her kan plutselig haren hoppe før det foreligger melding både når det kommer til kreftstudien og Covid-19 uttestingen - lykke til med timingen hvor det alltid kun er fåtallet som timer blink ... ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
rufus01
06.06.2020 kl 10:15 6958

Hvor stor anser dere som sitter i denne, sannsynligheten er for at Bemcentinib vil ha noen som helst virkning mot covid 19. Selskapet har jo fått seg ett løft i forbindelse med godkjenningen for å delta i denne fast track studien. Men er det gjort tester i forkant som kan sannsynligjøre en fremtidig godkjenning. Eller er det slik det virker for meg ren og skjær lotto?
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Nanoq
06.06.2020 kl 11:01 6872

Hva med å starte med å lese deg opp på BGBIO's hjemmeside, pluss gamle nyheter omkring selskapet og dets pipeline, inkl. selvfølgelig Bemcentinib som også er aktuell vedr. COVID19? Dette tar tid og krever en arbeidsinnsats, men er nødvendig hvis man da ikke satser på å være daytrader og korttidsspekulant.

Når man har lest seg opp - inkl. lest noen av de gode og informative innlegg som finns bl.a. her i BGBIO-forum - så er tiden inne til evt. spørsmål og debatt.

Jeg kan forstå på dine spørsmål at du er fullstendig blank når det gjelder BGBIO.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
rufus01
06.06.2020 kl 11:05 6856

Takk for svar, var bare interessert i hvordan dere så på sannsynligheten for at de ville lykkes. Men hvis ingen kan svare på det så er det greit.Pipeline virker og være ganske uinteressant i det korte bildet. Da stort sett det eneste som diskuteres er Bemcentinib.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.06.2020 kl 11:13 6832

Jeg kan svare at det er meget sannsynlig og at kursen skal i 250 innen uker, så kan du satse pengene på mine svar, ellers kan du begynne med selskapets info om temaet.

Jeg vil ikke anbefale noen å putte penger i noe som helst ut fra hva de leser her på forumet, sjekk selv.
Vurder selv og ta avgjørelser selv.

Når det er sagt har jeg gjort nettopp det og kjøpt meg 16k aksjer
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
rufus01
06.06.2020 kl 11:22 6807

Dere er iallefall en hyggelig gjeng her i BGBIO, tror jeg velger og sitte stille der jeg sitter. Og sender inn en lottokupong. Lykke til!
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
06.06.2020 kl 11:37 6767

Rufus01
De fleste av oss som har satset penger på BGBIO, har gjort det på bakgrunn av hva vi har lest oss til vedrørende BGBIO. Hva du med tydeligvis null peiling på BGBIO måtte mene om pipeline og tidslinjen i det korte bildet e, egentlig fullstendig uinteressant for oss.

Og i den grad du ikke orker å bruke tid på å sette deg inn i selskapet, så er mitt råd at du heller ikke investerer en krone i selskapet. Norsk tipping har et spill de kaller Lotto. Du kan jo forsøke å legge inn en kupong der. Joda, er klar over at sannsynligheten for gevinst er forsvinnende liten, men det er tross alt noen som vinner den store potten hver eneste helg. Muligheten for deg er like stor, eller liten, som for noen andre. Poenget mitt er at det å investere i aksjemarkedet uten å bruke tid på å sette deg inn i de selskapene man investerer i, det blir nesten som å spille Lotto.

Dersom jeg slenger ut at det er 75% sjanse for at BGBIO lykkes, så vil en slik antagelse være basert på hvilke faktorer jeg vektlegger. Andre vil vektlegge andre faktorer og derved kunne komme frem til en helt annen sannsynlighet. Uansett, i mitt eksempel så er der fortsatt 25% sannsynlighet for at selskapet mislykkes. Som du sikker vet, så er prosentene kun en indikasjon på hva det er størst og minst sjanse for skal skje, men med sannsynlighetsregning så kan man ikke bli overrasket eller skuffet om det er resultatet med minst sannsynlighet som blir fasit. Det kan være at en faktor jeg ikke har tillagt mye vekt, får langt større innflytelse på utfallet enn det jeg forutså.

Dersom du tar deg tid til å sette deg inn i selskapet og dets produkter, så vil du få bedre forutsetning til å vektlegge de faktorene du mener er viktig for å lykkes og derved få bedre forutsetning til å avgjøre om BGBIO er noe å satse på for deg.

Rådet mitt er vel ment. Lykke til i aksjemarkedet!

PS. Ikke glem at ethvert innlegg på diskusjonsforum er preget av hvilke posisjon den enkelte skribent har til selskapet som diskuteres. Og hver enkelt av oss har vår egen agenda som preger våre innlegg.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Nanoq
06.06.2020 kl 11:42 6754

Mange investorer, både fond og private, har for få uker siden kjøpt nye aksjer i en emisjon for ca. 500 mill. NOK. Emisjonskursen var 37,50. Disse investorene har åpenbart hatt større tro på selskapets framtid enn de har tro på at lotto er en bedre investering, ellers hadde de neppe deltatt i emisjonen. De fleste av disse har uten tvil tillit til og innsikt nok i selskapet til å forsvare denne investeringen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Kingoftheden
06.06.2020 kl 12:09 6697

Jeg kjøpte endel aksjer når selskapet gikk på børs. Sitter mao long i BGBIO. Jeg er en liten amatør og sitter kun i selskaper jeg kjenner godt og hvor jeg mener «jeg har bedre forutsetning enn andre» for suksess. Solgt meg ut med stor gevinst to ganger fordi selskapet er blitt oppdaget av tradere/amatører som ikke forstår løpet selskapet kjører, og har tjent noen 100k på disse salgene. Veldig enkelt å plukke opp aksjene til lavere pris når «de nye aksjonærene» mister tålmodigheten etter noen dager.
Mao: jeg tjener penger fordi endel, litt dummere amatører ikke gidder å gjøre en kvalifisert vurdering av aksjen. Jeg er sikker på at jeg kommer til å tjene mye mer penger på BGBIO, men om det blir i juni, august eller om 12 mnd vet jeg ikke. Min anbefaling er å gå inn hvis du har troen på løpet de har på sine kreftmedisiner og AXL hemmere. Drit i Covid-19. Det er en lottogevinst til oss hvis det slår til.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.06.2020 kl 16:59 6326

For å forklare i enkelthet så virker tidlige studier å vise til at bemcentinib er ett superstoff som kan få like stor betydning som penicillin, selvfølgelig gjenstår mye forskning, men det er ikke farlig for mennesker og virke området gjør at sykdommer som kreft, ebola, sars og zika virus ikke får trenge inn i celler.

Uansett hva som kommer av vaksine eller nye medisiner må disse gjennom lange test faser for å være sikker på at de ikke gir farlige bivirkninger slik som fks vaksinen på svineinfluensa, som ble gitt til mennesker for raskt før de viste at den faktisk var skadelig.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Bulldog
06.06.2020 kl 18:16 6212

Virker mot dengu også (380 mill tilfeller i året)..
https://nhi.no/livsstil/reise/denguefeber/

Hvorfor var Bemcentinib førstevalget i Accord?
https://uihc.org/news/university-iowa-virology-research-helps-facilitate-new-clinical-trial-covid-19
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Bullox
07.06.2020 kl 12:07 5611

Usedvanlig stille om dagen. Er nok mange kortsiktige som er skuffet over kursutviklingen og det kombinert men all propaganda fra all verdens vaksine optimister har nok skremt ut mange. Legger ved denne artikkelen fra Washington post om den «nye» vaksinen fra Russland som ble uttalt skulle være ferdig i løpet av juli. Les selv og gjør opp en mening men som nevnt tidligere av andre skribenter så virker dette i beste fall som propaganda for ett Russland i knestående og Worse case.... tja galskap.

https://www.google.no/amp/s/www.washingtonpost.com/world/europe/russia-coronavirus-vaccine-race-ethics/2020/06/04/ce8b9464-a598-11ea-b619-3f9133bbb482_story.html%3foutputType=amp
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2020 kl 12:50 5500

Litt mer kjøtt på beinet i de studiene som er gjort på Bergenbio sin medisin, som faktisk gjør det veldig sannsynlig at man sitter på gull her.

Research by University of Iowa virologist Wendy Maury, PhD, has helped facilitate the launch of a new clinical trial in the United Kingdom of a drug that might help treat patients with COVID-19.

The drug, known as bemcentinib, was developed by BerGenBio ASA, a clinical-stage biopharmaceutical company based in Bergen, Norway. Bemcentinib is a small molecule inhibitor that targets a cell protein called AXL. BerGenBio has developed bemcentinib as a potential treatment for certain cancers. But work from Maury’s lab and others has shown that AXL has another role; it is one of several cell surface receptors used by different enveloped (lipid encased) viruses to enter cells.

Maury’s new studies suggest that the enveloped Coronavirus, SARS-CoV-2, which causes COVID-19, uses AXL to enter into some cells, and that bemcentinib profoundly inhibits virus entry into those cells. These preclinical findings suggest that bemcentinib is potentially useful for the treatment of early SARS-CoV-2 infection.

“Viruses must enter cells to replicate and my lab has previously shown that AXL is one of several cell surface receptors used by different enveloped viruses to enter cells,” explains Maury, professor of microbiology and immunology at the UI Carver College of Medicine. “Ebola virus and Zika virus use this type of receptor. We have now shown that SARS-CoV-2 uses AXL to enter multiple cell types; a finding that may explain some of the disease symptoms caused by SARS-CoV-2.”

Maury’s role in the new work grew from a collaboration she has with James Lorens, professor of biomedicine at the University of Bergen and Chief Scientific Officer of BerGenBio. Both research groups have a shared interest in AXL. Maury’s group focuses on AXL’s role as a receptor for enveloped viruses, whereas Lorens’ group studies the role of AXL in tumor formation and metastasis. Based on Lorens’ work, BerGenBio has developed novel, selective AXL kinase inhibitors, including bemcentinib, which has been tested in clinical trials for certain cancers and has been shown to be safe and well-tolerated in hundreds of patients.

Given the dual role of AXL, it was logical to test bemcentinib’s antiviral activity against the SARS-CoV-2 virus.

“Our longstanding research collaboration with Dr. Maury, along with her expertise in this area and the University of Iowa’s capability to work with the SARS-CoV-2 virus, was an ideal opportunity for us to rapidly test the effect of bemcentinib on this virus,” Lorens says.

“The combination of our very positive data on the drug’s ability to inhibit viral entry into cells, coupled with all of the safety work and clinical trial testing that Dr. Lorens and BerGenBio have completed on the drug, has paved the way for testing of this drug in patients with COVID-19,” adds Maury, who has a contract with BerGenBio for this research.

Bemcentinib has been selected to undergo rapid testing in an urgent public health research study (ACCORD) for the treatment of hospitalized National Health Service (NHS) patients with COVID-19. Funded by the UK Department of Health and Social Care (DHSC) and the UK Research and Innovation (UKRI), the ACCORD study is a multi-center, seamless, Phase II adaptive randomization platform trial to assess the efficacy and safety of multiple candidate agents for the treatment of COVID 19 in hospitalized NHS patients. The trial will rapidly commence testing and will enroll 120 subjects (60 hospitalized COVID-19 patients and 60 control group receiving standard of care treatment) across six UK NHS hospital trusts.
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2020 kl 19:04 5041

Ett lite oppsett på hvilke medisiner som er med i utprøvinger, ingen andre enn BerGenbio har vist noe nytte på virus før.
https://thegirlsun.com/five-new-drugs-to-be-trialled-on-nhs-covid-19-patients/
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
07.06.2020 kl 19:28 4967

https://www.nrk.no/norge/norsk-forsker-skaper-strid-om-virusets-opphav_-_-dette-viruset-har-ikke-en-naturlig-opprinnelse-1.15043634

Om Sørensen har rett, og vaksiner kommer til å gi bivirkninger, så er det vel bare bemcentinib igjen.. ?
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Bullox
07.06.2020 kl 19:36 4957

Har lenge hatt en god følelse tross laber kursutvikling den siste tiden... følelsen ble ikke dårligere nå :-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
Muffe
07.06.2020 kl 20:15 4848

Du skal se det smeller til uken!
Bergenbio, a good place to be!
Redigert 21.01.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare