Black Lives Matter Plaza foran Det Hvite Hus

brahman
05.06.2020 kl 22:21 224


Man skulle tro at dette åpner for mer motsetninger i det amerikanske samfunnet. Mer konfrontasjon og splittelse.

-sannheten-
06.06.2020 kl 00:06 208

Slutt å late som om loven eksisterer. Dere har herskere, ikke regler. Det finnes ingen lov. Du har ingen rettigheter.
George Floyd var et påskudd for å utvide staten. Akkurat som C-19. Akkurat som nedgangstider. Akkurat som Katrina. Akkurat som 9-11. Akkurat som krigen mot narkotika. Akkurat som krigen mot fattigdom. Akkurat som borgerrettigheter. Akkurat som andre verdenskrig. Akkurat som depresjonen. Akkurat som WI. Akkurat som røverbaronene. Akkurat som slaveri.
Dine herskere har totalitær kontroll over hele den vestlige verden, og du stemte for det, akkurat som du stemte på Hitler. Det fikk deg til å føle deg trygg på den tiden. Du ble spilt, og du blir fortsatt spilt.
Du er en slave, og du er for redd for å innse at du holder nøklene til din egen fengselscelle. Bare slutt å tro at staten eksisterer. Staten er ikke en person, sted eller ting.
Staten er en tro. Det er en tro at en liten gruppe mennesker har rett til å ta eiendommen din og fortelle deg hva du skal gjøre, bare fordi noen stemte. Eller noe. Det er tåpelig. Det hadde vært morsomt om det bare ikke var så morderisk.
Det er morsomt for dem. De ler av deg fordi du er så jævla dum. Og med George Floyd ble du lurt nok en gang. Rett opp. Staten myrder en mann, vel vitende om at det blir filmet, vel vitende om at de ville bruke dette som siste påskudd for å utvide politistaten.
Våkn opp, for faen. Det handler ikke om rase. Det handler ikke om sex. Det handler ikke om klasse. Det finnes ikke noe hvitt privilegium. Det finnes ikke noe patriarkatet. Problemet er staten, som vil bruke identitetspolitikk for å splitte og erobre, om og om igjen. Bare slutt å tro på staten. Slutt å stemme for å gråte høyt. Hvis noen få mennesker gjør dette, er vi gale mennesker. Men hvis 100,000,000 mennesker slutter å tro på dette eventyret fra helvete, vil staten forsvinne som en mareritt. Det var alt det var.
Slettet bruker
06.06.2020 kl 00:30 196

Godt sagt Sannheten, godt sagt, men jeg er redd vi aldri får se nok personer våkne i vår levetid. Uansett vi få som har våknet og gjennomskuet ihvertfall endel av djevelskapen, får forsøke å vekke noen fler og også la vær å delta i dukketeateret (valgene), for det spiller ingen rolle hvem vi stemmer på og skulle det en sjelden gang slumpe til å komme inn noen som ikke danser når "the puppetmasters" trekker i trådene (f.eks. som Bastesen), så får de aldri noen reell makt.