Mercell- her gjelder det å posisjonere seg.


Nytt selskap til notering i dag. Mer enn 10 ganger overtegnet. https://www.mercell.com/nb-no/839/investor.aspx
Redigert 21.01.2021 kl 06:39 Du må logge inn for å svare

Fallet er meget merkelig all den tid selskapet går gode tider i møte, og ser veldig godty rugget ut for vekst. Jeg har bommet med inngang, men sitter rolig og ser pengene flakse ut vinduet så lenge, det blir kraftig nedsnitting, når det snur. For det snur her. Bare snakk om tid.

Har sendt mail. Kursutviklingen er pill råtten. Har jeg interesse av å være aksjonær her lenger dersom det ikke snur veldig snart?
Redigert 10.11.2021 kl 09:53 Du må logge inn for å svare

uff, ser vi bunn snart ? er ikke snart shortegutta fornøyd ? på tide å snu kursen.

Jeg skjønner det ikke. Overskriften "her gjelder det å posisjonere seg" fra i januar, er total skivebom. Jeg har vært inn og ut, og derfor ikke tapt så mye. Gikk inn igjen i går i tillegg til forrige uke, og ligger selvfølgelig med tap. Vi kan ikke regne med å treffe bunnen, men jeg er likevel irritert. På meg selv og på kursutviklingen. Grunnen til at jeg nå gikk inn igjen med en god del, er at vi nærmer oss kvartalspresentasjonen, og at forventningene til den er høyere enn tidligere, da de har mindre kostnader knyttet til oppkjøp. En del omstruktureringer og avskrivninger kommer selvfølgelig. Så får vi se. PAS, der jeg er kunde, har kursmål 14. Vi er ikke de eneste som bommet! Jeg liker det ikke. At tilretteleggere konsekvent kommer med luftige kursmål..

Dette er helt ekstremt. Ledelsen sitter passiv å ser på. ikke en enste insidehandel eller markedskommunikasjon....så short får herje vilt. Tenker at Viking Venture og andre ikke er happy med dette. Dette må ære oslo børs svakeste aksje med tilsvarende management.
Stilitz
10.11.2021 kl 11:20 2030

Er vel rød periode for ledelsen så lenge tallene kommer den 24. november. Man kan vel vente at det meldes noen innsidekjøp etter tallene, dersom selskapet innfrir resultatmessig.

Håper Q3 24.nov får fart i denne.
Redigert 11.11.2021 kl 05:38 Du må logge inn for å svare
Pensjonen
11.11.2021 kl 09:38 1791

Det var ganske optimistiske toner fra selskapet etter Q2. Kursen var da mellom kr 8,0 og 9,0. Kan ikke se at det har kommet nyheter etter Q2 som skulle la kursen gå ned her.
Casper81
11.11.2021 kl 10:38 1770

Dere som er aksjonærer her, hvordan ser dere på fremtidsutsiktene, hvordan vil tallene se ut i Q3? Har lest meg opp litt på selskapet de siste ukene, men tar gjerne i mot relevant info fra noen som har vært aksjonær en stund.

Utsiktene ved Q2 var meget gode og ingenting selskapsspesifikt har kommet ut etter Q2 som skulle endre på det. Jeg velger å holde i påvente av Q3, og kommer til å jafse et bra stykke til, om de leverer som forventet.