PoLight - Norges teknologiske hemmelighet!


Det fundamentale i poLight - et forsøk på forklaring

Jeg forstår ut fra diskusjonene på ulike forum de siste dagene at ikke alle har helt 100% klart for seg hva som er det grunnleggende bildet i poLight. Jeg velger derfor å legge inn et innlegg for de som ønsker å forstå mer av selskapet. Dette er ment bare som et supplement, og fyll gjerne på mer her.

Aller først: forskjell mellom vcm og tunable lenses. Vcm er voice-coil-motor. Dagens kamera funker ved at en motor flytter på linser for å få til fokusering. Det er omtrent som når man bruker et forstørrelsesglass for å se på ting, man flytter det frem og tilbake. Denne teknologien er relativt treg, bruker mye strøm, koster mye penger, osv. Tunable lenses er linser som ikke trenger å flyttes. Man setter på strøm på en linse slik at den endrer form. Da får samme fokuseffekt som om man flytter linser.

For å se fremtidsvyene vi snakker om her så må man forstå dette. I dag er absolutt ALLE kamera i smarttelefoner, overvåkningskamera, droner, biler osv. basert på vcm. Det finnes altså ikke ett eneste kamera i disse segmentene med noe annet enn vcm! Tlens kommer nå inn her fra sidelinjen og skal forsøke å kjempe mot denne etablerte teknologien. Da vil Tlens være såkalt disruptiv teknologi, som forsøker å ta markedsandeler. Det er vanskellig! Nå har de jobbet i mange år for å forbedre produktet sitt, og endelig ser det ut til at det er gjennombrudd. Tlens kom som første «ikke-vcm» inn i et slikt produkt i klokkene fra Xiaomi. Dette er stort! Salget på en million eller to er ikke så viktig, det er gjennombruddet som er viktig. Etter et halvår i klokkene ser vi en eksplosjon i antall patenter med Tlens. Det betyr at verden har fått opp øynene for at det er kommet et alternativ til vcm. Herav litt hallelujastemning i poLight og blant oss aksjonærer. Tlens kommer til å ta andeler, sakte, men sikkert. Hvor mye er umulig å si.

Så var det barcode… også her brukes vcm i omtrent alt, men i tillegg finnes det linser som minner om Tlens, bare at de er basert på flytende væske som settes på strøm, såkalte «liquid lenses». Disse har fått andeler i barcode, og er meget gode. Det at nå Tlens kommer fra sidelinjen her også, som disruptiv teknologi, og kjemper mot både vcm og liquid lens med suksess viser hvor god denne Tlens er. Ingen bruker titalls millioner på patenter, forskning og bygging av nye scannere med Tlens uten at den er bedre enn det som allerede finnes, som er mye billigere å bare kopiere inn i produktene sine. Det at poLight fikk selveste Honeywell som kunde her er større enn vi i Norge antakelog forstår. Det er et av verdens største selskaper innen teknologi, og har grener inn i det meste. Det at scan-engine med Tlens selges som markedets beste, null delay i distanser 10-2000 cm er helt rått. Denne scanengine er solgt inn i minst 6 ulike konkurerende scannere fra andre selskaper i tillegg til Honeywells egne. Dette kommer vi til å høre mer om fremover!

Så var det smartbriller, av type AR/VR/MR/XR (artificial, virtual, mixed, extended – reality). Disse er ikke kommersialiserte enda. Det betyr at det ikke finnes noen standard for om man bruker vcm, liquid eller Tlens som teknologi. Her stiller derfor Tlens meget sterkt! De er med fra starten og starter likt med de andre. Da velges den beste teknologien fra starten. Her er Isaksen tydelig på at Tlens allerede har en sterk posisjon og er i ferd med å bli inkludert i noen tidlige produkter. Det er stort! Da kan vi oppleve at Tlens faktisk blir standard i smartbriller. Vi vet nå at Tlens konkurrerer ut både vcm og liquid på det meste. Dette markedet er stort, og absolutt alle vendorer satser enorme summer her. Det er antatt at i løpet av de neste årene så vil smartbriller i stor grad erstatte smarttelefoner. Vi har funnet patenter som viser Tlens som en av få alternativer i både Apple, Facebook, Alphabet(Google), Microsoft, Magic Leap, Varjo og mange flere.

Ser vi på kamera som er tenkt under skjermen i smarttelefoner er det også slik som med brillene. Det er ikke teknologi som er brukt til slikt før, og Tlens stiller meget sterkt her. Add-in modul, der Tlens settes inne i mellom andre linser gjør frontlinsen mulig å gjøre veldig liten, small-nose, og vil gi svært lite synlighet i skjerm eller under skjerm. Isaksen sier på Q4-rapporten at det nå er kommet så langt som "til hvilken modell og når".

Dersom jeg ikke hadde brukt så mye tid på å sette meg inn i selskapets fundamentale så ville jeg neppe vært så positiv som jeg er i dag. Jeg finner svært få sammenlignbare eksempler med dette selskapet. poLight er i besittelse av en teknologi om er ettertraktet i aller høyeste grad. Dette KAN erstatte dagens kamerateknologi i mange områder. Nå har altså poLight rokket ved dette vcm-monopolet.

Dette vet poLight, dette vet vi som har gravd i lang tid, men der er ikke så enkelt å formidle på kort tid når det kommer nye aksjonærer. Da vil slike aksjesalg som de siste par dagene virke skumle. Når vi nå ser at det er diskusjoner om store tall i fremtidschartet til poLight så er det fordi noen av oss som har gravd oss dypt inn i patentene ser endringer i aktivitet etter kommersialiseringen. Det er åpnet en rekke dører. Vi ser at Tlens patenteres inn i en hel myriade av produkter. Skulle bare en brøkdel av disse bli realisert så vil slike hårete regnestykker faktisk kunne realiseres.
 
Jeg vil ikke si noe om mitt kursmål for poLight, men kommer jeg med en påstand om at jeg tror kursen er for eksempel 1000 om et par år så vil det være noen som nikker anerkjennende og noen som tenker at det har rablet helt for meg. Dette kommer av at det er vanskelig å formidle hvor stort marked poLight egentlig jobber inn mot. Det er milliarder av linser som selges årlig.

Skulle nå Tlens bli foretrukket av noen av produsentene av smarttelefon, smartbrille, overvåkningskamera, droner, actionkamera, automobil osv så vil vi garantert se store salgstall. Skulle for eksempel Xiaomi byttet ut alle kamera de har, i absolutt alt, så ville vi sikkert sett nær en milliard Tlens. Det skal vi ikke ha forhåpninger om med det første. Men velger nå kun 1 produsent Tlens i en stor modell så ser vi fort noen timillioner med Tlens sendt av gårde. Da er plutselig regnestykkene på forum realistiske. En eneste stor mobilmodell vil gi så store inntekter at vi snakker om P/E kanskje helt ned i 1, dvs inntjening på størrelse med aksjeverdien på dagens kurs.

Sannsynligheten for at Tlens får innpass i en slik stor modell er umulig å angi. Det eneste vi vet sikkert er at sannsynligheten har økt MYE med modulvendorens ønske om å lage en større Tlens.
Jeg har nå gravd så mye i patenter, selskaper og tekniske analyser at jeg tar det litt for gitt at Tlens blir en etablert standard i smartbriller og til dels i under-screen-camera. Derav min optimisme.

Håper dette var til nytte, kommenter gjerne om det er noe som er glemt eller virker helt absurd.

NB! Oppdaterer her: Det skjer ting hele veien, og poLight har vunnet enda en kontrakt i enda et nytt segment. TLens er integrert i industrialprodukt innen MachineVision. Dette er enda et nytt milliardmarked som åpnes. Kontrakten er ikke så stor, men nå er den tekniske løsningen bygd, så da er veien lagt klar.

Også innen consumer er det kommet ny designwin, denne gangen i konferanseutstyr. Maxhub har integrert TLens i webkamera, og dette er deres toppmodell. Et par deltakere på Shareville har testet produktet, og det skal være svært hurtig på å fokusere med god kvalitet.

Innen smartphone er det gjort store framskritt. TLens er designet inn i en konkret smarttelefon, og denne skal utgis senere i 2021, eller tidlig i 2022. poLight har fått beskjed om å være klar til levering til denne modellen i 2021. Senest Q4 skal de starte å levere, så det er litt usikkert om de starter leveranser allerede i Q3. Kontrakten om levering kommer før dette har jeg fått bekreftet, men vet ikke hvor lant tid før. poLight er i opprampingsfase der alt av bestilt materiell monteres nå, så de kjører på maks. Dette gjør de før bestillingen kommer. Det vil si at det fortsatt finnes en risiko, men den ser liten ut nå når alle mann er i produksjon. Kraftig de-risking dette i alle fall!
Redigert 27.05.2021 kl 08:19 Du må logge inn for å svare

Solgte denne rundt 50,kan ikke vinne hver gang,utrolig utvikling,grattis nok en gang til de som traff rent i denne😁
Sima1
12.03.2021 kl 10:31 9457

Done : - )
Har tro på at polight kan gjøre det bra fremover.

Myrabakk, fra Shareville svikter aldri, han lever opp til det Polight fortjener, og beskriver et eventyrlig produkt på en fortreffelig klar måte. Hår i suppen dukker alltid opp på disse trådene, gi dem et tilsvar, og så aldri mer.
Myrabakk
13.03.2021 kl 16:53 8695

Ser rundt på forumer at det var tilløp til stress på fredag da noen trigget stop-loss. Det ble handlet mye mer på kursen som kom på signalet, enn aksjer som ble lagt ut i prisdumpen. Det ene minuttet etter bunnen ble det kjøpt over 30.000 aksjer.

Vi ser at dagen endte i ATH på tross av dette, og aksjer under 200 kroner ble kjøpt ganske så radig. Dette viser at vi har mange kjøpere.

Nå ser vi at det diskuteres Tlens og poLight i tech-blogger rundt om i hele verden. Dette tror jeg vi vil merke i selskapet fremover. Når OnePlus går ut med informasjon om at de kommer til å ta i bruk Tlens i kamera og kjøre i produksjon om ikke så lenge så er det klart dette betyr mye for oss. Jeg ser lett for meg at alle selskapene i BBK-konsernet tar i bruk denne som standard i selfiekam på sikt.

"BBK Electronics Corporation markets smartphones under the Oppo, Vivo, OnePlus, Realme and iQOO (a sub-brand of Vivo)"

BBK er samlet verdens nest største OEM, kun slått av Samsung. De knuser både Xiaomi, Apple og Huawei! Nå er alle disse sub-brands egne selskaper, men Oppo og OnePlus deler forsknings- og utviklingsavdeling. Begge har patentert Tlenskamera i mobil. Vivo har også flere patenter med dette.

Det at OnePlus offentlig går ut med ny tech som kommer senere er veldig spesielt. Det ser ut som de bruker det som en hype opp mot lanseringen av OP9, men når de sier dette så tydelig så vil det ikke være lenge til den skal i smartphone.

OnePlus er så tydelig stolt av Tlens, at de gir den navnet "bionicle T-lens", og flere tech-eksperter er ute og kommenterer en teknologi som beskrives som sci-fi-aktig, ultrafast og at den hermer etter det menneskelige øye.

De som nå er skuffet over at det nok ikke kommer Tlens i OnePlus 9, vet nå hva poLight er god for, og det har mange aktører i verden sett. Jeg har i dag fått et par meldinger på Shareville med spørsmål om å kommentere poLight i finske aksjeforum, og har selv sett tech-diskusjoner på kinesiske og amerikanske sider.
Det er nå det starter!
Kraamz
13.03.2021 kl 18:22 8623

Flott oppsumering☺️🙌
provence
13.03.2021 kl 19:06 8595

AMEN !
Det var da Sydney som spurte om jeg husker rett, hvor mange sitter på aksjen i en jalla kontekst og fra bunnivået 8kr (vi snakker om snitt). Jeg har da holdt på denne ut fra teknologiforståelse .. vite hva man sitter på.

The future is going to be bright .. we gotta wear PLT shades (AR briller)
Redigert 13.03.2021 kl 19:07 Du må logge inn for å svare
Sima1
13.03.2021 kl 19:08 8577

Ser på div forum at mange tror kursen skal ned til uken.
Ser at det nå mest sannsynlig ikke blir tlens i den nye Onepluss9.
Skulle tro at kursen ville falt enda mer på fredag siden mange sikkert ble skuffet pga manglende tlens i den nye Onepluss9.
Hva tror dere om uken?
Pilegrim
13.03.2021 kl 19:33 8575

Ved enhver dupp i denne skal den ikke mye ned før jeg og mange andre kaster oss på og fisker mere. Sperren heves for hver dag. Så rusler den oppover igjen. Opplever stor kjøpeiver. Nå også mer fra resten av verden pga mer omtale på techforum worldwide.
Snittet mitt har havnet over 100, ikke noe problem når det kun er 9 mill aksjer og tar av ytterligere ved hver melding fra poLight. Så hver investering her før børsmeldinger, som vi vet kommer, er som å sette penger i banken med høy rente.
Redigert 14.03.2021 kl 09:12 Du må logge inn for å svare
Kraamz
13.03.2021 kl 20:01 8491

Inn på 7.5 her👍 snitt på 33 i dag😉 Skulle vert like opplest den gangen som jeg er i dag😬 Du har hele veien vert en av de mest respekterte skribentene her inne og av stor kunnskap, Provence, Har hele veien satt stor pris på dine innlegg😉

Det har da vel bare såvidt begynt no😉👍
provence
13.03.2021 kl 21:15 8350

Flott å høre Kraamz .. men nå har vi fått så mange nye gode skribenter her som Myrabakk og deg (du har da vært her hele tiden) for å nevne noen. Jeg bøyer meg i støvet .. er faktisk blitt arbeidsløs :)

God kvalitet på trådene her !
Redigert 13.03.2021 kl 21:17 Du må logge inn for å svare
edvin
14.03.2021 kl 11:27 7933

Helt enig i at kvaliteten på PLT trådene er god, og er selv også svært takknemlig for den jobben flere dyktige skribenter gjør, inkl deg Provence. Imponerende! Har ikke fagkunnskapen selv, og som mange andre her inne er vi avhengige av deres gode kunnskaper og evnen til å tolke tilgjengelige fakta. 👍

Takk til dere alle som bidrar her, dette har vært en fantastisk reise så langt, og det beste er at det er NÅ det begynner! Tålmodighet lønner seg😉
stimar
14.03.2021 kl 11:48 7890

Veldig bra edvin! Tydelig at provence er en dyktig og kompetent fagmann som en leser med konsentrasjonen på topp. Dæven døtte så spennende det blir med neste børsmelding fra poLight!!
flyndre
14.03.2021 kl 13:20 7822

Det er vel en del usikker med slike tek selskap. En del suksess er vel allerede priset inn? Markedsverdi på 1,8 milliarder og omsetning på ca 3 millioner i 2019. 22 ansatte. Stort potensiale men også stor usikkerhet, antar at det er konkurrerende selskap. Jeg har ikke inngående kunnskap på dette markedet, men det er vel ikke så mye som skal «skjære» seg før vi står med aksjekurs på 50kr?

”Jeg her ikke inngående kunnskap i dette markedet”

Jeg forstår at dette kan høres ut for godt til å være sant. For å forklare det enkelt og prøve å forsvare dagens pris: Om TLens nå blir game changer og får innpass i mobil er 2 milliarder dollar billig for dette selskapet
Redigert 14.03.2021 kl 23:21 Du må logge inn for å svare
Sima1
14.03.2021 kl 15:03 7863

Har troen selv. Tenkte jeg skulle trade litt, men tror jeg faktisk skal holde fingrene unna.
Myrabakk
14.03.2021 kl 23:06 7638

poLight er et selskap som såvidt har skrapet litt på overflaten av potensiale, så om aksjekursen siger nedover vil den fort løftes opp igjen. Mcap på under 2 milliarder er egentlig litt merkelig i dette selskapet. Dersom man ser på historikken her, så har kursen vært kuet i mange måneder av to startup-fond som skulle ut. Det ene fondet skulle legges ned (VV3), det andre hadde visst 100,- som target. De satt på 20% eller noe sånt av poLight, og aksjonærene visste at det ville komme billigere aksjer derfra om man ventet litt, og ventet litt og litt til... Det presset kursen ned fra 100 til omtrent 60 en tid. Da barcodekunden etterbestilte ekstra linser rett etter lansering gikk kursen opp 2 kroner, før den gikk i minus. Det henger ikke på greip, men slik var det da fondene solgte.

Nå ser vi at det ikke lenger er mulig å få aksjer fra noen som vil ut. De siste ukene har alle villet inn. CEO uttalte at det er kommet så langt i smartphone at det diskuteres hvilken modell og når. OnePlus kom rett etter det med en leak om at de tar i bruk. De pusher fremgang, og regner med at det er klart om ikke så lenge, men ikke i OnePlus 9 eller 9Pro som kommer nå om ei drøy uke.

Det at OnePlus går ut med at de jobber med noe råspennende som de selv kaller "bionicle lens inspired by human eye" eller noe i den dur, sier oss at dette er ikke noe de tar lett på. Når poLight samtidig har uttalt at løsningen med Tlens i selfiecam KAN bli mainstream, så skjønner man fort at 2+2 kan bli veldig mye... OnePlus er tross alt del av BBK-konsernet, som i tillegg til OnePlus eier Oppo, Vivo og Realme. BBK er samlet sett verdens nest største OEM innen smartphone.

Det at vi har andre bein å stå på er heller ikke negativt. Honeywell benevner Tlens-scanneren sin som "next generation", og har nå markedsført EX30 i Kina, Tyskland, USA osv... Det er ikke lite skryt scanneren får. Andre selskaper kjøper denne scan-engine fra Honeywell og alle reklamerer med markedets beste scanner... det er gøy! J2C har med Tlens i sin iris-scanner som skal være ferdig 1H-2021, og de uttaler offentlig at Tlens har forbedret deres produkt med mer enn 200%.

Det å følge poLight fremover kan vise seg å bli svært spennende, for alt vi har sett til nå anses av sjefen sjøl som "oppvarming", i og med at AR-glasses regnes som "The next big thing". Jeg skal i alle fall være med som aksjonær for å få med meg dette! Det er 9 millioner aksjer i selskapet, og 30% av disse er i topp2...!

Dersom noe skjærer seg i det ene segmentet så er det likevel mange andre føtter å stå på. Det er for tiden arbeid i smartphone, smartglasses, smartwatches, barcodes, securitycam, automotiv, medical, iris-scan og mer til. Tror dette blir bra jeg ;)
Sima1
14.03.2021 kl 23:52 7566

Mulig det etter hvert vil komme en splitt? Begynner kanskje og " skremme " bort noen med denne prisen.

Må faktisk slutte å snakke om at vi trenger en splitt i Polight. Fokuset bør være på det fundamentale i aksjen, ikke om prisen er "for dyr" for enkelte småaksjonærers psyke.
edvin
15.03.2021 kl 09:00 7242

Takk for et meget bra innlegg, Myrabakk! Som alltid oppklarende og spot on ;) Det er fint at både vi eksisterende aksjonærer og nye blir minnet om det enorme potensialet som ligger fremfor oss. Mange blir nok fristet til å gevinstsikre etter den enorme oppgangen som har vært, mens de som har satt seg inn i fakta her skjønner jo at dette "eventyret" faktisk ennå ikke har startet. Vil påstå at en meget stor andel av aksjene nå blir "stuck" hos langsiktige (forståelig nok) og at dette bare vil drive kursen videre opp. Dette blir MEGET bra for oss alle :-)
Myrabakk
15.03.2021 kl 10:48 7175

Takker, Edvin! Ja dette ligner et klassisk "winner takes it all"-scenarie. Når kursen går raskt opp så selger mange av oss småaksjonærer og er fornøyde med 10%, 100% eller 200%, storaksjonærene tar over i rikt monn, og de sitter på hele veien. Så kan vi komme løpende etter når det tar av. Har sett det før, men nå skal i alle fall jeg være med. Slik sjanse tror jeg ikke jeg kommer til å få mange ganger i aksjemarkedet.
Nugatti
15.03.2021 kl 11:45 7009

https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6776157434621779968/

Polight sine samarbeidspartnere ansetter folk!

Ser dere hva som er i ferd med å skje her. Blir volum nå!

"Join us for the next billion units!"
Redigert 15.03.2021 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
Nugatti
16.03.2021 kl 23:31 6271

New York Mellon kjøper mye aksjer gjennom flere kontoer.

Aksjen var sterk i dag. Er det DW-melding rett rundt hjørnet?
Cumulus
17.03.2021 kl 06:38 5997

rosgun skrev Innlegget er slettet
Honeywell bestilte ikke 1 million linser. Selskapet bestilte linser for ca 750.000 kroner. Grunnen til at Polight oppgir ordren i kroner og ikke antall linser er at de på dette tidspunktet ikke ønsker å røpe utsalgspris per linse. Men vi vet at linser til Barcode selges dyrere enn eksempelvis klokker (ca 1,5 dollar). Hvis vi antar at de får rundt 2,5 dollar per linse utgjør oppfølgingsordren til Honeywell ca 35-37.500 linser. Det stemmer også med at Isaksen har understreket mange ganger at Barcode er lav-volum i startfasen.
Myrabakk
17.03.2021 kl 07:19 5919

Honeywell sin scannermotor er en av de dyreste og mest eksklusive på markedet. I tillegg skal den være den beste, raskeste etc... Derfor er den "low volume - high price". Jeg har regnet litt på ordrene og antall linser i akkurat dette prosjektet. Jeg kommer frem til at de har betalt minst ca 50 kroner per linse til poLight. Det er mine beregninger, poLight selv sier ikke hva prisen er, annet enn hva de solgte i Q3 og Q4. Dette betyr at det vil være svært høy margin på lavvolum så lenge det er en viss produksjon ellers. Kostnad per linse er den samme når det er litt fart i produksjonslinjen.
Stemmer mine anslag så er det 15.000 linser i siste ordre til 750.000. Det er ca 2,5 timers produksjon med poLights kapasitet før opprampingen startet...

Ikke noen tvil om at kapasiteten har økt vesentlig fra den millionen per måned som ble skissert tidligere et år. Ifølge CEO så er kapasiteten nesten ubegrenset. 1liter polymer holder til 1 million linser. Partnerne har nesten ubegrenset kapasitet, så da er det kun testmaskin som er flaskehals. poLight oppgir at denne ikke er veldig dyr, så den er nok enten kjøpt inn eller blir kjøpt inn, avhengig av ordre som forespeiles.

poLight har inne en ordre på piezo fra STMicroelectronics, så det skal være klart for større produksjon.
Redigert 17.03.2021 kl 07:21 Du må logge inn for å svare
rosgun
17.03.2021 kl 07:47 5826

ok, det skulle gi en brutto salgsmargin på 40 kr pr linse omtrent da, hvis kostnaden er kr 10...... i % blir det jo vanvittige 200%?

Så av 750 000 sitter de igjen med ca kr 600 000 ??
Redigert 17.03.2021 kl 07:51 Du må logge inn for å svare
Cumulus
17.03.2021 kl 07:57 5799

Det kan godt hende at de får så mye som 50 kroner per linse til Barcode. Altså 6 dollar. Jeg tror det er litt mye, samtidig er det meget mulig at mitt anslag på 2,5 dollar er for konservativt.

Det er ikke så lett å treffe planken her, men jeg sitter igjen med mitt inntrykk fra den tiden da Polight var relativt åpne om pris. Jeg fikk ikke inntrykk av at de kunne ta mer enn dobbelt betalt per linse til proffmarkedet. Jeg kan strekke meg til 3,5-4 dollar, men blir happy hvis jeg tar feil.
Redigert 17.03.2021 kl 08:18 Du må logge inn for å svare
Kraamz
17.03.2021 kl 08:27 5736

I følge akkumulerte salg, oppgitt på Q3, ble snittpris pr linse 50 kr☺️👍
Cumulus
17.03.2021 kl 08:38 5817

Var det et snitt av solgte linser utelukkende til produktproduksjon, eller inkluderer det salg av test-kit til diverse potensielle markedsaktører? Et slikt kit selges vel for 5-10.000 dollar. Hvor mange linser det inneholder vet jeg ikke, men det er grunn til å tro at det vil jekke opp snittprisen en god del hvis det er inkludert i beregningen.
Nugatti
18.03.2021 kl 10:10 5307

Here we go!

Noen må vite noe
da_ole
18.03.2021 kl 10:35 5170

Mange som venter på at kursen skal gå ned... de fleste skjønner vel nå at den kommer ikke til å gjøre det...
Sima1
18.03.2021 kl 20:02 4756

Litt spesielt at denne bare fortsetter og øke uten en viss korreksjon? Hva tenker dere?
Nugatti
18.03.2021 kl 20:10 4929

Ja. Det er litt rart. Hva kan det tyde på ? Ekstrem FOMO på hva som kommer 23 mars? Eventuelt i morgen..
Eller at noen vet noe, og både hamstrer, og trader samtidig?
Sima1
18.03.2021 kl 20:20 4887

Mange små og store aktører som har troen. Blir spennende og se hva som evt skjer ved for lite informasjon den 23... Håper selvsagt på masse news.. Time will tell.

Jeg er blant de tregingene som har sittet på gjerdet og endelig kjøpte meg inn omtrent på dagens høyeste kurs i dag. Jeg ventet på korreksjonen som aldri kom og bestemte meg rett før stengetid for å ta sjansen på at denne skal fortsette oppover et godt stykke til. Bommet sikkert på inngangen men hvis den går ned så er det en god anledning til å fylle på litt.

Føles litt som å forlate den ene festen (Kahoot) fordi man er usikker på om den er i ferd med å surne, for så å bli lokket inn fra gaten til en annen fest (PLT) hvor stemningen fortsatt er på topp. Så spørs det bare om man har gått inn rett før oppvasken og ryddingen skal begynne. :-)
Sima1
18.03.2021 kl 21:41 4703

Blir nok bra hvis du har planer om og sitte en stund 🙂
Sima1
19.03.2021 kl 18:38 4291

Når starter denne presentasjonen på tirsdag?