Hva Skjer’a ?

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
01.10.2021 kl 16:07
BioBull
BGBIO 26.10.2020 kl 09:14 1781471

225000 aksjer omsatt før 09:10 på stigende priser på en «negativ børsdag»....
Her er det definitivt noe som skjer - stay tuned...
Redigert 15.09.2021 kl 17:36 Du må logge inn for å svare
Vkvamba
28.05.2021 kl 12:46 6798

Det gjør den. Dessverre for bgbio er det enormt fokus på covid etter haussingen til Godfrey, så til tross for fine resultater i hovedgeskjeften (kreft) så synker denne som en stein. Personlig synes jeg kommunikasjonen til selskapet har vært en krise for kursutviklingen, og jeg ser heller ingen kursdrivere i nær fremtid. En eventuell oppfølgingsstudie for covid-biten blir tidligst i Q3, og da er nok toget gått for å virkelig kapitalisere på pandemien. Til de som messer om hastegodkjenning: Ain´t happening! Det er helt urealistisk at myndigheter vil godkjenne bruken av Bemcentinib for covid basert på en microstudie som ikke ga signifikante resultater versus SOC.
klaesp
28.05.2021 kl 13:26 6684

Slettet bruker skrev Innlegget er slettet
Jepp, som å lese i en åpen bok. I mellomtiden kjøper ledelsen opsjoner og familien Mohn hamstrer, alt er som normalt.
BioBull
28.05.2021 kl 16:44 6465

Oppturen har endelig startet ... med en solid krone om dagen ut året så kan vi si Godt NyttÅr med BGBIO på kurs ca 200kr...
👏👏👏 God Week-End. Vi er alle BioBullere - sterkere og modigere etter denne tunge tiden .....

Med toppen av styret og en fremoverlent ledelse og forsknings team ef vi garantert suksess for pasienter og lommebøker !

Nyt sommerværet her i «syden» og gled dere til velfylte Champagne Glass i all fremtid !
Redigert 28.05.2021 kl 16:45 Du må logge inn for å svare
Picosalax
28.05.2021 kl 16:56 6518

Ledelsen blir vel tildelt opsjoner. De selger, men kjøper ikke aksjer.
Picosalax
28.05.2021 kl 17:07 6537

Personlig melding til Charter-Bull som er vaksinefornekter. Det holder ikke å komme med farlige mutasjoner. MRNA-vaksiner kan ila meget kort tid modifiseres til mutanter. Det er tidligere sagt at BEM muligens har effekt mot ebola og zika, men det er aldri blitt dokumentert, ei heller effekt mot covid-19.
https://www.dagensmedisin.no/artikler/2021/05/28/fhi-svart-fa-fullvaksinerte-smittes/
Vkvamba
28.05.2021 kl 17:20 6511

Hva baserer du kurs på ca 200,- på? Forskningsteamet er i verdensklasse rent objektivt, helt sant, men at ledelsen er fremoverlent er den strake motsetningen av mitt inntrykk. Uansett: Jeg sitter long og satser på at kreftbiten får fokus igjen snart.
klaesp
28.05.2021 kl 18:48 6336

Så bra de har effekt på dagens mutasjoner, viruset muter hele tiden , hva med nye mutasjoner. Se på influensa viruset som endrer seg hele tiden som gjør at vaksiner må justeres. Hvor mange dør av influensa hvert år ?

Er selvsagt enig at vaksinering er helt essensielt i kampen mot codvid, det er også en effetiv of brukervennlig behandling som virker på alle mutasjoner, satser på at Bemcentintinib kan bidra her.. God helg til alle👍
Redigert 28.05.2021 kl 19:02 Du må logge inn for å svare
Picosalax
28.05.2021 kl 19:35 6310

Fra en profilert kollega medio mai.


Har ikke hørt at noen jobber spesifikt med vaksineoppgradering mot den indiske. Dette vet jeg:
1. Pfizer har foreløpig sagt at de ikke synes det er nødvendig med oppdatering av sin vaksine. Den har lett redusert effekt mot B.1.1.7 og B.1.617 i lab, men i praksis beskyttes man godt mot disse om man er fullvaksinert, slik det ser ut. Man kan være mer mottakelig for smitte fra disse inntil et par uker etter dose to, men fra et par uker etter første dose bør man likevel være greit beskyttet mot alvorlig sykdom og død. Her finnes det en del evidens for b117, og foreløpig lite for b1617, men de kan se ut å ligge omtrent i samme område i forhold til reduksjon i effekt.
For Sør-Afrika-varianten og de brasilianske P1 og P2 er det litt verre. Her ser man at effekten er redusert med omkring 60 % i lab av det jeg har sett, og i praksis blir av og til fullvaksinerte smittet, særlig de eldre. Når Pfizer mener det ikke er nødvendig med oppgradering må det være fordi de har epidemiologiske data som tyder på at effekten er tilstrekkelig når mange nok er vaksinert, mulig fra data ut fra Israel, uten at jeg har sett beregningene på det. B1351 og P1/P2 er litt mindre smittsomme, og det har nok betydning i beregningene.
2. Moderna er i gang med testing av sin variant-tilpassede vaksine, og har nylig kommet med de første resultatene, som tyder på at de er i rute, men der skal det komme mer resultater etter hvert. Den er ikke beregnet for indisk(e) variant(er), fordi den ble påbegynt før den ble funnet, men teoretisk skulle jeg tro at den har noe bedre effekt mot denne og.

Foreløpig ser det vel ut som mRNA-vaksinene kan håndtere den indiske varianten greit nok også per i dag, men det kommer historier fra India om fullvaksinert helsepersonell som dør, så jeg er ikke helt sikker på om hele bildet er helt klart. Det synes i hvert fall som andre vaksinetyper ikke nødvendigvis er gode nok, jfr bl a at Seychellene nå har utbrudd til tross for svært høy vaksinasjonsgrad. De har stort sett ikke brukt mRNA men en kinesisk vaksine og en indisk versjon av AZ.

Så er det neste spørsmålet barn og unge. Ut fra India kommer det (for) mange historier om barn og tidligere friske, atletiske unge som dør av c19. Det ser ut som den økte smittsomheten kombineres med at yngre og slankere rammes hardere. Dette kan velte tanken om flokkimmunitet uten å vaksinere barn og unge. Men her er det fortsatt tidlig, og selv om noen er smittet av denne varianten i Israel nå, var tallene lave der sist jeg så. I løpet av en måned eller to blir det nok tydeligere i hvor stor grad B.1.617.2 vil påvirke vurderinger av vaksine hos barn, gjenåpningsplanene rundt i verden, og tankene om vaksinasjonspass. Men før eller siden kan det uansett komme en eller flere VOHC, der økt smittsomhet og sykelighet og redusert vaksineeffekt kombineres. Så det å vaksinere flest mulig i befolkningen med en grunndose med mRNA synes viktig. Jeg ville definitivt vaksinert barn og, når man etter hvert får større tall på sikkerhet i den gruppen, for med så mye smitte på verdensbasis er det statistisk sannsynlig at vi får flere varianter i omløp etter hvert, og det er nå klart at flere av dem rammer barn hardere. Med en grunnvaksinering med mRNA er man «klar» for oppgradert booster etter hvert.
Redigert 29.05.2021 kl 14:00 Du må logge inn for å svare
BioBull
28.05.2021 kl 20:23 6170

Da er vi to i samme båt 👍, bare at jeg vet litt mer om det som skjer enn de fleste her på tråden... 🤣💦
Celsius
28.05.2021 kl 20:57 6094


Håpefullt dersom Bemcentinib har kvalmestillende effekt
BioBull
28.05.2021 kl 22:30 6086

Bemcentinib er den beste løsning for alle pasient grupper.
De fleste vaksiner er snart utdaterte og vil bare fylle lommene til grådige BP ( Big Pharma ) aksjonærer.

Jeg mener at barn og unge bør avvente vaksinering - helt uhørt og farlig med haste-godkjente vaksiner som ikke er testet gjennom dyreforsøk. Få eller ingen unge pasienter er testet skikkelig.


Arvestoff kan også bli påvirket dersom man ønsker å få barn. Pfizer anbefaler ikke å bli befruktet inntil 3 mnd etter vaksinering. Sædceller er også mindre «svømmedyktige»etter vaksinering. Eggdeling kan blir forstyrret etter vaksinering.

Lengden av kliniske studier.​
- Ingen av studiene har gått over de forventede 3-5 årene pga ”haste situasjonen”.
- Eventuelle bivirkninger vil ikke vises etter så kort tid.

RNA-m vaksiner.
- Ny teknologi – aldri før vært brukt i vaksiner
- Ingen teratologiske (foster) studier
- Ingen analyser av genomisk påvirkning eller avstamming
- I hastegodkjennelsen av Pfizer er det notert at innkapslet RNA-m målrettes mot indre organer som milt, hjerte, lever, nyrer, lunger og hjerne. Er også funnet i ovarier og testikler.

Vaksinenes kvalitet.
- Utilstrekkelig kvalitets bevis av de aktive ingrediensene, hjelpestoffene samt
produksjonsprosessen.
- Problem med reproduserbarhet av partiene som er komersialisert
- Forskjeller i partier brukt i studier og partier til bruk i vaksinse kampanjer.
- Tilstedeværelse av DNA i RNA-m partier. For å produsere RNA-m må man begynne med et DNA. Det betyr at fremmed DNA potesielt kan injiseres i vaksine mottakeren og kan dermed forandre den genetiske strukturen (GMO = Genetic Modified Organism)

Effekt.
- Selv om vaksinen reduserer mortalitet finnes det intet bevis på at det vil redusere spredning.
- Vaksinerings kampanjer vil øke mutering og vaksinene vil raskt bli utdatert. Et konstant behov for nye vaksiner og årlig vaksinering. Pfizers CEO: Vaksineringen skal foregå med 3 doser + 1 årlig boost.
- Ingen studier har vist at vaksiner kan unngå alvorlig form av Covid 19.

Bivirkninger og risiko.
- Flere er døde etter vaksine, og dette er folk som ellers ikke ville ha dødd.
- VAERS result (US data) ny versjon snart klar.
- Vaksiner kan være farlige. Dengvaxia 2017 drepte flere hundre barn på Philippinene.
- Risiko for ADE – antistoffene forsterker sykdommen
- Risiko for trombose og andre koagulasjons sykdommer
- Risiko for forventet langtids auto immune sykdommer
- Risiko for viral rekombinasjon mellom vaksine og andre virus som allerede finns i kroppen (ved for eksempel. Infeksjoner) – lager nye farlige virus.
- Risiko for onkogen aktivering (kreft) – en bivirkning som er sett i RNA-m kliniske studier for genetisk sykdom
- Ineffektivitet av nåværende vaksiner for nye varianter av Covid. Grunn nr. 1 for å vente med å bli vaksinert. Mens vi venter vil mer data blir tilgjengelig noe som vil bedre mulighetene for å velge beste vaksinetype.

Andre behandlinger.
- HC og Ivermectine er tilgjengelig med FAD og WHO er sponset av legemiddel industrien. Ufattelige mengder penger i og på spill.

Informert pasient samtykke.
- Hver person som mottar vaksine er med i en gigantisk medisinsk studie mange år fremover
- Ingen tegn til informert samtykke
- Ingen informasjon om alternativ behandling
- Ingen kjerneveiledning om SAE – technical standards
- Totalt brudd på GCP – Good Clinical Practice – felles internasjonal etisk og vitenskapelig kvalitetsstandard for gjennomføring av en klinisk legemiddel utprøving.

Hayen
28.05.2021 kl 22:43 6064

Picosalax skrev Innlegget er slettet
Pixel,

Hva med å oppføre seg som folk?
Picosalax
28.05.2021 kl 22:49 6086

Slettet bruker skrev Innlegget er slettet
For noe tøys. Det er ikke noe substansielt som sier at denne aksjen skal opp på kort, mellomlang eller lang sikt. Her lukter det flere emisjoner i lange baner.
Ingen innsidekjøp og det skyldes ikke at de er i forhandlinger.
Picosalax
28.05.2021 kl 23:10 6156

Er du så naiv at du tror fattige land som feks India vil velge grisedyre BEM som ledd i pandebekjempningen? Et preparat hvor,selskapet forresten ikke har klart å dokumentere noen som helst effekt gjennom sine microstudier.
Redigert 28.05.2021 kl 23:11 Du må logge inn for å svare
Rule
28.05.2021 kl 23:25 6101

man føler man bliver holdt for nar. Indien studiet blev stoppet i en fart. Man kunne sikkert se at det studie ikke hjalp på dødeligheden hvor man tilfældigt (uden signifikans) fik positivt resultat i UK. Havde Indien haft 5x så mange patienter som UK studien var forbedring i dødeligheden markant mindre og endnu mere uinteressant i et samlet meta studie. Det bedste der kan ske er en partner der vil løbe videre med covid biten og så fuld fart på cancer delen.....
Yzf R1
28.05.2021 kl 23:49 6028

Tror du skal ta deg en gjennomgang i hva kontanter selkapet sitter på ,merklig hva enn en besitter så er det fanden meg et gnagsår i vær å en ticker.
Kan det covid som slår inn her ?
Hayen
28.05.2021 kl 23:55 6034

"Indien studiet blev stoppet i en fart. "
Og grunnlaget for den påstanden er?

Matadoren
29.05.2021 kl 00:04 6059

Hei Rule, Du sier at du solgte 50 % av din beholdning,, og det er greit at du er negativ. Men hvorfor må du være urederlig? "Indien studiet blev stoppet i en fart", du har sikkert like godt som meg lest børsmeldingene. India ble fulltegnet, mens SA slet med rekruttering og manglet 5 pasienter. Og dødelighet var bare en del av parameterne som ble målt. Hva vet du om tilfeldig dødelighet i UK? Selskapet står fast på at BEM mot Covid vil gi merverdi til aksjonærene.
focuss
29.05.2021 kl 00:06 6056

Dersom Godfrey lykkes så blir det å selge gull til prisen av gråstein. Pris på kreftmedisin vs pris på virusmedisin. Så dere får jo bare håpe han ikke lykkes med Covid
Yzf R1
29.05.2021 kl 00:18 6027

Også oppgulp, covid er ikke oppsiden her så finn noe dere inntreserer dere for og kansje kan litt bedre ,hva behager hva er det som skjer her ene er jo værre enn den andre .
Picosalax
29.05.2021 kl 00:39 5973

Først må selskapet vise at produktet har effekt. Det har det ikke pr i dag. Microstudiene fra India osv har ikke dokumenterte noe som helst.
Redigert 29.05.2021 kl 00:40 Du må logge inn for å svare
Hayen
29.05.2021 kl 00:45 5953

Du følger ikke med.

Hva er prisen på bemcentinib mot covid-19?
Brikken
29.05.2021 kl 08:28 5657

Er så enig. Denne tråden er lang som et vondt år og full av ufine innlegg. Det må da være mulig å holde en høflig og grei tone? Kanskje en ide å starte en ny tråd.
klaesp
29.05.2021 kl 09:05 5607

https://www.tv2.no/nyheter/14029711/


«Svært smittsom» virusvariant oppdaget i Vietnam

Det har blitt oppdaget en krysning av den britiske og den indiske virusvarianten i Vietnam. Ifølge helseminister Nguyen Thanh Long er krysningen svært smittsom.

 NTB  NIKLAS LØKKEN


Som jeg skrev i går , viruset muterer hele tiden.. HVOR lang tid tar det å justere , produsere ,distribuere og organisere en eller flere vaksinasjoner? Og hva tror du skjer i mellomtiden, du kan begynne med å spørre kollegaen din ,"eller eksperteren"
Redigert 29.05.2021 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
Picosalax
29.05.2021 kl 14:50 5130

Det tar ikke mer enn 6 uker å modifisere en mRNA vaksine. Moderna hadde sin vaksine klar til bruk etter 42 dager.
klaesp
29.05.2021 kl 15:34 5030

Så skal det det godkjennes av myndighet/instanser fraktes organiseres, innkalles, settes, dokumenteres. Hvorfor tror du at vaksinering går tregt i hele verden, se på Europa hvor det er ganske bra infrastruktur og systemer, HVORFOR går det så tregt?
Move Along
30.05.2021 kl 02:08 4413

Det får holde lenge nå Celsius! Ditt korstog mot Biobull.
Redigert 30.05.2021 kl 11:21 Du må logge inn for å svare
Rule
30.05.2021 kl 03:32 4377

Indien blev ikke fuldtegnet. Man stoppede det lidt før tid. Havde man under vejs set fordel af at køre studiet videre rent data mæssigt tænker jeg man havde forlænget. Så også med den baggrund. Man må jo have kunnet konkludere det meste af hvad vi ved på forhånd. I bemcentinibs favor, men man konkluderer fint at studiets design ikke var godt og at den her skala man vurdrer efter er for subjektiv. Også dybt bekymrende læsning. Man spilder tid og penge på et studie design man egentlig ikke tror på.
Hayen
30.05.2021 kl 09:57 4076

" Indien blev ikke fulltegnet"
Studien ble stoppet pga lite tilgang på pasienter i Sør-Afrika.

Generelt mye surr på deg nå. Mulig du tror du kan prate kursen ned.