Steng Norge?

oppvigår
COVID 27.10.2020 kl 11:52 262

Vi ser en stadig økning av smittede, og ansvarlige myndigheter, som opptrer akkurat som i vinter, handlingslammet. En god stund nå har vi sett at mange har levd som om vi ikke er inne i en pandemi. Fester hver helg, og når det blir anbefalt å bruke munnbind, så gir man fan i det også.
Vel, når vi har myndigheter, som er så naive, og som burde ha lært av at tidligere anbefalinger ikke ble fulgt, så burde man være så seriøs å komme med påbud. Nå ser vi resultatet av snillisme og dumskap.
Nå må man vise handlekraft og reagere før vi er i samme situasjon, som andre land i Europa. Brudd på bestemmelser, som karantene, isolasjon og andre pålegg må nå straffes hardt, slik at de som bare tenker på seg selv forstår alvoret.
Det er gi fan mentaliteten, som er årsaken til det vi ser nå. Og myndigheter, som ikke har villet straffe dem, som ga fan.
Hvordan skulle det gått med så svake mennesker, som vi nordmenn, hvis vårt land skulle komme i en krig? Bare denne festingen, og det at anbefalinger blir neglisjert, forteller om egoisme.
Se på det som skjedde på farmen. Forståelsen av alvoret i koronaen var fraværende. Det at man blant flere tusen, var tatt ut til å få den store opplevelsen til å få leve nesten som i 1920, betydde ikke så mye for 7 av dem, siden de snek seg tilbake for å få alkohol og en mobilprat.
Denne gi fan holdningen vi ser i landet vårt, koster samfunnet flere milliarder.
-Flere arbeidsplasser er blitt borte, og enda flere vil bli det, pga egoismen til mange.
-Gamle blir innesperret, og får ikke besøk av sine nærmeste.
-Andre med lidelser og sykdom, må holde seg borte fra samfunnet, fordi de kan risikere å bli meget syke og i verste fall, dø. Den psykiske belastingen de opplever til vanlig, blir forsterket ved at de må stenge seg inne.
Vi risikerer overfylte sykehus, slik at viktige operasjoner blir utsatt og de konsekvenser dette får for pasienten. Stenging av sykehus kan også skje. Hammerfest sykehus er en advarsel, som bør få oss til å våkne.